BOLU BELEDİYESPORDAN AÇIK DAVET VAR

11/11/2016
11
KAS
2016

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ligin 6.haftasında Cumartesi günü saat 14:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda ligin güçlü rakiplerinden Kazan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hemen ardından ise saat 17:00'de ligde 3'te 3 yapan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız grup lideri Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta içi mesaisinde Salı günü deplasmanda oynadığı TVF Spor Lisesi maçını 3-1 kazanarak moral bulan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, Cumartesi günü saat 14:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda ligin güçlü ekiplerinden Kazan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bugün itibari ile zorlu maçın hazırlıklarına günde yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Bolu Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Kazan Belediyespor maçını kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Hafta sonu oynanacak maç öncesi sitemize açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol A Takım Antrenörü Bülent Hasan Ütün “Geçtiğimiz hafta Karayollarına karşı şanssız bir yenilgi aldık. Üstümüzde kazanamamanın bir stresi vardı.  Bunu stresi de hafta içi oynadığımız TVF Spor Lisesi maçı ile bir nebze olsun attık. Hafta sonu zorlu bir maç daha oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Hazırlıklarımızı da bunun üzerine yapıyoruz. Sizlerin aracılığıyla, Cumartesi günü saat 14:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda oynayacağımız Kazan Belediyespor maçına tüm Bolulu voleybol severleri maça davet ediyoruz” dedi. 

DEV ADAMLAR LİDERİ KONUK EDİYOR

TB2L’de mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız ligin 4.haftasında sahasında Cumartesi günü saat 17:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde namaglûp takımlar arasında yerini alan ligin güçlü ekiplerinden grup lideri Antalyaspor’u konuk edecek olan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımız bu maçın hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenmanla sürdürüyor. Kritik ve zorlu maç öncesi takımımızda eksik oyuncu bulunmazken, Bolunun dev adamları hafta sonu oynayacakları maçta Bolulu Basketbol severlerden destek bekliyor.

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı Koçu Zafer Çavuşoğlu “Ligin en zor maçlarından birini oynayacağız. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Oyuncularımın moralli yerinde. İnanıyoruz ki, taraftarımızın da desteği ile Antalyaspor karşısından galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız. Özellikle bu maçta Bolulu basketbol severlerden büyük destek bekliyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.