BOLU BELEDİYESPOR YÖNETİMİNDEN HAFTALIK TOPLANTI

07/10/2021
07
EKİ
2021

Bünyesinde barındırdığı 2800 sporcu ile Bolu'nun en büyük spor kulübü olan Bolu Belediyespor'da yönetim kurulu haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Kırmızı beyazlı yönetim kurulu üyeleri Sultanlar Ligininde başlayacak olması nedeniyle hem ilk maçın detaylarını konuştular hem de kulübün tüm spor branşlarını masaya yatırarak yeni sezonun planlamasını konuştular. 

Cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçı için tedbirleri ve detayları 1. gündem maddesi olarak belirleyen Bolu Belediyespor yönetim kurulu bu karşılaşmanın dışında Bolu’da şölen havasında geçmesi beklenen tüm iç saha maçları için gerekli çalışmaların titizlikle takip edileceği, gerekli tüm çalışmaların yapılacağı belirtildi. 

İlimizde voleybolun önemli bir sosyal ve spor aktivitesi konumuna geldiğini, Bolu halkının bu organizasyonlara ihtiyacının olduğunu belirten başkan Sinan Barut “Yönetim kurulu olarak sezon başından bu yana voleybol başta olmak üzere tüm spor dallarımızda her zamanki heyecanımız ile çalışmalarımız sürüyor. Misli.com Sultanlar Ligi ile de Bolu’da ki maçlarımızın bir şölen havasında geçmesi, ilimize bir hava katması için uğraş veriyoruz. Yaptığımız bu toplantı ile hem Fenerbahçe maçının detaylarını konuştuk hem de diğer spor dallarımız da ve tüm takımlarımızdaki çalışmalarımızı masaya yatırdık. Cuma günü oynanacak Fenerbahçe maçında da hem rakibimize iyi bir ev sahipliği yapmak, hem de Bolu halkını bu şölene dahil etmek en önemli önceliğimiz olacak” dedi.   
Başkan Barut Fenerbahçe maçının bilet satışının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.