Bolu Belediyespor deplasmanda Pursaklar'a diş geçiremedi

08/12/2013
08
ARA
2013

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 8.haftasında deplasmanda Ankara temsilcisi Pursaklar V. İhtisas takımı ile karşı karşıya geldi. Maça kötü başlayan Filenin Sultanları grubunda sonra sıralarda bulunan Pursaklar V. İhtisas takımına 3-0 mağlup oldu. 

Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli oyuncularını kadrosuna katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen ve son yabancı transferiyle daha da güçlenen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 8.haftasında Ankara’da Pursaklar V. İhtisas takımı ile karşı karşıya geldi. Son 2 haftada aldığı puanlarla üst sıralara tırmanan ve ilk devreyi ilk 4 içinde bitirmeyi hedefleyen Bolu Belediyespor, ligin son sıralarında yer alan Pursaklar V. İhtisas takımına 3-0 mağlup oldu. Mutlak galibiyet için gittiği karşılaşmada istediğini alamayan filenin sultanları maçın ilk setini 25-17 kaybetti. İlk sette istediği oyunu sahaya yansıtamayan ve yaptıkları bariz hataları telafi edemeyen Bolu Belediyespor ikinci sette ilk sette yaptığı hataları yapmayarak skoru eşitlemeye çalışmasına rağmen bu seti de 27-25 kaybetti. 2-0’ı bularak rahatlayan ev sahibi ekibi Pursaklar V. İhtisas takımı moral men kendine gelirken, yeşil-beyazlılar oyundan düştü ve maçın son setini ilk iki seti alan Pursaklar V. İhtisas takımı 25-16 alarak maçı 3-0 kazandı. Bu galibiyetin ardından galibiyet sayısını 2’ye çıkaran Pursaklar Bayan Voleybol Takımı grupta 10. sırada yer alırken, 11 puanda kalan Bolu Belediyespor mutlak galibiyet aradığı karşılaşmadan mağlup ayrıldı ve sıralamadaki yerinde kaldı.   

 

 

Salon: Ankara (Pursaklar)

 

Bolu Belediyespor: Neslihan, Merve, Yağmur Mislina, Mine, Gorina, Çiğdem, Sevinç (K), Su, Nursevil, Pelin, Selvinaz, Bihter (L)

 

Setler: 25-17 (Pursaklar), 27-25 (Pursaklar), 25-16 (Pursaklar)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.