BOLU BELEDİYESPOR CEPHESİ TAM KADRO İNANÇLI

06/02/2021
06
ŞUB
2021

Ligin 13. Hafta maçında alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut ve Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez şampiyonluğa olan inançlarını vurguladı.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı ligin 13. Haftasında ağırladığı Generali Sigorta Sakarya Voleybol takımını 3 – 2 yenerek galibiyet serisine devam etti. Taybrek setine kadar uzayan ve büyük heyecana sahne olan karşılaşma sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut ve Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez açıklamalarda bulundu.

“HEDEF SULTANLAR LİGİ”

Bolu Belediyespor ligin 13. Haftasında ağırladığı Generali Sigorta Sakarya Voleybol maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hedefi Şampiyonluk olarak belirledik dedi. Başkan Özcan maç sonrasında oyuncularla konuştuğunu ve maçın 2 – 0 dan 2 – 2 ye gelmesinden ders çıkarılması gerektiğini söyledi. Başkan Özcan, “Çocuklarla konuştuk nazar değdi dediler, bu maçta bir ders olmuş oldu. Sporda gevşemeye gerekte yok yerde yok. Umarım gerekli dersi almışlardır da. Bundan sonraki süreçte umarım bize karşı çok zayıf olan bir rakibe karşı böylesine bir duruma düşmeyiz. Hedef sultanlar ligi ben takıma da söyledim sizler sadece konsantre olun yapılması gerekenleri biz yaparız dedim. Hocamızla da konuştuk sultanlar ligine çıkıldığında da bu oyuncuların birçoğuyla yola devam edeceğimizi bize iletti.” İfadelerine yer verdi.

“SULTANLAR LİGİNDE MAÇLAR İZLETMEK İSTİYORUZ”

Başkan Özcan sonrasında açıklama yapan Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, ligde çoğu takımın gücünün birbirine eşit olduğunu söyledi. Başkan Barut, “Bu ligde herkesin gücü birbirine denk, daha iyi olabilirdik olacağız da umarım geri kalan maçların tamamını yenerek play-off lara tek mağlubiyetle çıkmayı hedefliyoruz. Sadece takımla olmuyor bütün Bolunun bizim yanımızda yer alması gerekiyor bizlerden desteklerini esirgemesinler. Bizde Bolu’ya Sultanlar liginde maçlar izletmek istiyoruz.” Dedi.

“SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Bolu Belediyespor Sportif direktörü Faik Mert Dönmez, önemli olanın galibiyet olduğunun önemini vurguladı. Sportif Direktör Dönmaz, “Uzun zamandır heyecanlı maç yapmıyorduk ama bizim için önemli olan kazanmaktı kazandık da bizim içinde güzel oldu. Bu ligde skorlardan daha önemli olan galibiyet sayısı. Umarım bu şekilde kazanarak gideceğiz ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız.” dedi.

"HEYECANLI VE GÜZEL BİR MAÇ İZLEDİK"

Bolu Belediyespor baş antrenörü Salih Yergin "Maçı ciddiye almanız lazım. İyi motive olmazsanız maçın heyecanını tamamına yansıtamazsanız bu tür sıkıntılarla karşılaşırsınız. Sakarya ekibi zirvede önemli takımlara mağlubiyet aldıran bir ekip. 14-14'lük setlerden sonra oyunu zora soktuk. Ama Tie-Break'ta maçı sonlandırdık. Bugün kazandığımız için mutluyum" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.