BOLU BELEDİYESPOR BU MAÇLA LİGİ DE KAZANACAK!

12/01/2022
12
OCA
2022

Misli.com Sultanlar Liginde pazar günü Karayolları'nı konuk edecek olan Bolu Belediyespor sezonun en önemli maçını taraftarının da desteği ile kazanmak istiyor.

Ligde bu sezon kalıcı olmak isteyen Bolunun Sultanları dün oynadığı erteleme maçını kaybeden Karayolları'nı evine puansız göndererek bir anlmada büyük oranda ligi de garanti altına almayı hedefliyor. Düşme hattındaki rakiplerinden 4 puanlı Karayollarını yenerek aradaki puan farkını daha da açmak isteyen ekibimizin 13 puanı bulunuyor. Pazar günü saat 16.00'da Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda konuk edeceği Ankara ekibini yenerek aradaki puan farkını 12'ye çıkartmak isteyen Bolunun Sultanları bu maçta en çok yine tarftarına güveniyor.

MAÇ BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

Sahasında kazandığı 4 maçta da kırmızı beyazlı taraftarların büyük desteğini gören temsilcimiz maç biletlerini 5 TL'den satışa sunarken, biletlerin kulüp tesislerinden ve maç günü salondan temin edebileceği belirtildi. İlk günden biletlere yoğun ilgi olduğu öğrenilirken, pazar günü Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonun tamamen dolması bekleniyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.