BOLU BELEDİYESPOR BARO EVİNE TAŞINIYOR

10/05/2021
10
MAY
2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2’nci kez “Şeffaf Masa” programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Moderatörlüğünü Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu’nun yapacağı programda Bolu Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Atalay, Bolu Gündem Olay Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aykan, Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve editörü Caner Güngör, Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci ve Köroğlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Gülen’in sorularını yanıtladı.

Bir çok konuya değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde Sultanlar Ligine çıkan Bolu Belediyespor'a daha çok destek verileceğini, bu başarının dahada üst seviyeye çıkması için Belediye olarak herşeyi yapacaklarını belirtti. 

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut'un ve ekibinin önemli başarıya imza attıklarınıda sözlerine ekleyen Özcan, katlı otoparkta bulunan BOBES'in binasının yıkılması ile Bolu Belediyespor'un Baro evine geçeceğini çok daha iyi bir tesise kavuştuklarını belirtti. 

"KALICI VE BAŞARILI BİR TAKIM KURMAK İÇİN DAHA FAZLA DESTEK VERECEĞİZ"

Başkan Özcan "Bolu Belediyespor'un bütçesinin yüzde 90'ınını biz karşılıyoruz. Allah bize nasip etti 30 yıl sonra Sultanlar ligine çıktık ve önemli bir başarı yakaladık. Sultanlar liginde kalıcı ve başarılı bir takım kurmak için elimizden gelen desteği fazlası ile vereceğiz. Süper ligdede iddialı olsun diye uğraşacağız" dedi. 

"BOLU BELEDİYESPOR İÇİN HER TÜRLÜ HAZIRLIK YAPILDI"

Başkan Özcan ayrıca BOBES'in katlı otoparkta bulunan mevcut hizmet binasının yıkılacağını onun yerine Bolu Belediyespor için Baro Evi ile anlaştıklarını çok güzel bir tesise kavuşacaklarını belirtti. Özcan ayrıca takımın bir spor salonunda ağırlık  antrenmanlarını yapabileceğini, maçların oynanacağı salon için ise 17 Temmuz ve Karaçayır Salonu için karar verileceğini yetkililerle konunun görüşüleceğini belirtti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.