BOLU BELEDİYESPOR AYDIN'DAN SET ALDI, PUAN ALAMADI

14/11/2022
14
KAS
2022

Misli.com Sultanlar Ligi 4. hafta maçında Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız deplasmanda karşılaştığı Aydın BŞB'ye 3-1 mağlup oldu.

Ligde zor bir fikstür ile karşılaşan Köroğlunun Kızları Vakıfbank, PTT ve Galatasaray maçlarından sadece 1 puan çıkartabilirken Aydın BŞB'ye de mağlup olmaktan kurtulamadı.

Zorlu mücadele öncesi bir sporcusunun özel nedenlerden dolayı kafileden ayrılması ve 2 sporcusunun rahatsızlığı moralleri bozsa da, maça iyi başlayan Bolu Belediyespor Mimar Sinan salonunda Aydın karşısında ilk seti 25-22 kazandı.  2. sette  de rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyan Köroğlunun Kızları bu setin son bölümlerinde yaptığı basit hatalar nedeniyle skorun 1-1'e gelemsine engel olamadı. 3. sete ilk sette olduğu gibi iyi başlayan temsilcimiz bir ara farkı 3-4 sayıya kadar açsa da yine setin son bölümlerinde hataları nedeniyle skorda 2-1 geriye düştü. Bu setin son bölümlerinde pasör oyuncusu Kübra'nın sakatlığı, hem setin hem de maçın önüne geçti ve Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımız son seti 25-19 maçı ise 3-1 kaybetti. 

Temsilcimiz 5. hafta maçında 16 Kasım Çarşamba günü saat 18.00'de Kuzeyboru ile karşılaştıktan sonra 2 gün sonra cumartesi günü Adana deplasmanında olacak. 

Salon: Mimar Sinan

Hakemler: Sadettin Deneri, Ahmet Çenesiz

Aydın Büyükşehir Belediyespor: Selin Adalı, Merve Nur Öztürk, Fatma Şekerci, Berra Eren, Özlem Güven, Özge Nur Çetiner, Emine Arıcı, Semra Özer, Çağla Salih, İdil Naz Başcan, Aslıhan Kılıç, Anna Nicoletti, Sara Loda, Sasa Planinsec

Antrenör: Alper Hamurcu

Bolu Belediyespor: Hilal Kocakara, Elif Uzun, Elsie Tetori Dixon, Gizem Düzeltir, Elisa Tuana Köse, Buket Yılmaz, Bohdana Anisova, Selin Navruz, Nadiia Kodala, Ceren Kapucu, Kübra Susam Kegan, Hande Korkut, Ece Sabır Kozdere

Antrenör: Salih Yergin

Setler: 22-25, 25-23, 27-25, 25-19

Süre: 130 dk. (27, 33, 42, 28)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.