BOLU ATATÜRK STADYUMU DEVREDİLDİ

11/10/2017
11
EKİ
2017

Boluspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yaptığı Bolu Atatürk Stadyumu, 10 yıllığına Bolu Belediyesi’ne devredildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem stadyum ile diğer müştemilatının devri için resmi imzaları attılar.

Bolu Atatürk Stadyumu, Bolu Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 10 yıllığına Bolu Belediyesi’ne devredildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu Belediyesi başkanlık makamında bir araya gelerek, Boluspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Bolu Atatürk Stadyumu’nun Bolu Belediyesi’ne devri için resmi imzaları attılar. Belirlenecek ‘Devir Komisyonu’, 30 gün içerisinde spor tesisinin belediyeye devrini sağlayacak.

İki kurum arasında yapılan protokol gereği; Bolu Belediyesi, mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğüne ait olan 8 bin 613 seyirci kapasiteli Bolu Atatürk Stadyumu ile sözleşmede belirtilen diğer müştemilatında ( protokol tribünü hariç) 10 yıl süreyle hak sahibi olacak. Bolu Belediyesi ayrıca, 10 yıllık sürenin bitmesine 180 gün kala eğer isterse yazılı talepte bulunarak bu süreyi uzatabilecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.