"BİZİM ORAMIZ BURAMIZ OYNAMIYOR"

16/01/2015
16
OCA
2015

Boluspor, ikinci yarıda telafisi zor maçlar oynamaya hazırlanıyor. Kırmızı beyazlılar bu doğrultuda Antalya Belek’te çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör reha Erginer yönetiminde sıkı bir çalışma programına tabi tutulan Bolusporlu oyuncularda hedef ikinci yarıda ligi en iyi yerlerde bitirmek. Boluspor’un akşam yaptığı antrenman sonrasında kaptan İsmail Haktan Odabaşı açıklamalarda bulundu. Odabaşı; “Transferlerle birlikte çok iyi bir takım olduk. İçeride arka arkaya iki maçımız var. Çok iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Başkanımıza, taraftarlarımıza sezon başında bir söz verdik. Bizim oramız, buramız oynamıyor. Kime ne söz verdiysek onu tutmaya çalışıyoruz. Play-off sözü verdik.” şeklinde konuştu.

 

PLAY-OFF SÖZÜ VERDİK

Sezon başında Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak’a ve kırmızı beyazlı taraftarlara play-off sözü verdiklerinin altını çizen kırmızı beyazlıların takım kaptanı Odabaşı sözlerinin şöyle sürdürdü: “İlk yarıdan beri bizim bir hedefimiz vardı Play-off oynamak. Başkanımızın ve hocamızın zaten çok büyük hedefleri var. Biz, genç takımdık ve bunu başarmak istiyorduk. Şu anda kaybettiğimiz puanlar olmasa ilk 10’un içindeydik. Şu an geçmişe dayalı bir şey yok. Önümüzde oynayacağımız 18 maç var. Ben takım arkadaşlarımla da konuştum. İkinci yarı acı çekmemiz gerekiyor, yorulmamız gerekiyor. Otel’de yukarı çıkacak halimizin kalmaması gerekiyor. Gerçekten de çok yoğun çalışıyoruz. İşi çok sıkı tutuyoruz. İkinci yarı ilk iki maçımızdan itibaren ciddi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Transferlerimizden geldi. Daha takviyelerde olacak. Takım arkadaşlarım da çok istekli çalışıyor. Ben de onlara destek oluyorum. Cumartesi günü bir hazırlık maçımız var. Kampı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. İkinci yarı yaptığımız basit hataları yapmak istemiyoruz. Transferlerle birlikte çok iyi bir takım olduk. İçeride arka arkaya iki maçımız var. Çok iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Başkanımıza, taraftarlarımıza sezon başında bir söz verdik. Bizim oramız, buramız oynamıyor. Kime ne söz verdiysek onu tutmaya çalışıyoruz. Play-off sözü verdik. Hocamız da, başkanımız da bunu dile getirdi. Biz oyuncular olarak bireyselde konuştuğumuz zaman bunları konuşuyoruz. Biz Allah’ın izniyle bu olayı gerçekleştireceğiz. Ondan sonrasına bakacağız.”

 

ŞU AN BOLUSPOR İÇİN SAVAŞIYORUM 

Ligde oynadığı birkaç karşılaşmada tepkiler aldığını aktaran Odabaşı şunları söyledi: “Bundan çok tepki alıyorum. Benim oyun yapım bu. Hocamda çok söylüyor bunu bana. Denizlispor’u deplasmanda yendiğimiz maçta bile isteğimden, arzumdan, takım arkadaşlarımı motive etmemden dolayı orada taraftarlardan çok tepki de gördüm, küfürde yedim. Ben nerede ekmek yiyorsam onun için savaşıyorum. Urfa’da bana sevgi gösterisinde bulundular. Urfa’da elimden geleni yaptım. Şu an Boluspor için savaşıyorum. Bu takımın kaptanıyım. Rakip takım kim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.