Bize en çok ters gelen takım...

14/03/2012
14
MAR
2012

 
Ekibimiz Boluspor, Kayseri temsilcisi Erciyesspor'la Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk altıyı yakından ilgilendirecek maç öncesi iki ekipte kazanmak isterken, Erciyesspor bu ligde ekibimize ters gelen bir takım. Mavi siyahlı takımla bu sezon sahamızda oynadığımız maçta 2-1 mağlup olduk.
 
5 sezondur Boluspor gibi bu ligde mücadele eden Kayseri Erciyesspor son haftalardaki çıkışı ile zirve yarışında Boluspor'u geçerken, 36 puanla ilk altı içersinde yer alıyor. 2011-2012 sezonuna iyi başlayan Erciyesspor, ikinci devrede düşüş yaşasa da son haftalarda aldığı puanlarla ilk altıya girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta son dakika golü ile Giresunspor’a 2-1 mağlup olan Kayseri Erciyesspor’la oynadığımız 8 karşılaşmada 1 kez üstünlük sağlayabildik. 5 maçı Erciyesspor kazanırken, 3 kez de sahadan beraberlikle ayrıldık. İlk altıya kalabilme adına büyük önem taşıyan bu karşılaşmada K.Erciyesspor, ekibimiz Boluspor’a ters gelen bir takım olarak dikkat çekiyor.
 
Beraberlikler dikkat çekiyor
 
Boluspor'un cumartesi günü Atatürk Stadyumunda saat 13:30'da karşılaşacağı Erciyesspor ile oynadığımız son 8 maçta iki gollü beraberlik dikkat çekiyor. 2007 ve 2008 yıllarında biri içerde, biri Kayseri'de olmak üzere iki karşılaşmanın 3-3 sona ermesi iki takım arasındaki en gollü maçlar olarak tarihe geçti.
 
Tanıdıklar isimler var
 
Kayseri Erciyesspor’da kaleci Ferhat Odabaşı geçen sezon Boluspor forması giymişti. Yine takımın sağ kanatın da oynayan Serkan Atak Boluspor ile hazırlık kampına katılmasına rağmen kırmızı beyazlı ekipten gönderilerek Erciyesspor ile anlaşmıştı.
 
Gökhan Kaba, Emrah Bozkurt ve Softane Hannı en golcü isimler
 
Kayseri Erciyesspor’da Gökhan Kaba, Emrah Bozkurt ve Softane Hannı en golcü isimler olarak başı çekiyorlar. Zor gol yiyen bir ekip olan Erciyesspor, ligin 25.haftasında deplasmanda Giresunspor’a 2-1 mağlup oldu.  
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.