BİZ BOLU OLARAK HAKKINI VEREMESEKTE, SUAT BAŞKAN ÜLKENİN GURURU...

04/05/2023
04
MAY
2023

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 8. kez düzenlenen “69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından büyük önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerine bu yıl tarihi bir katılım gerçekleşti.

1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen “Sporun En İyileri”nde, bu yıl 2022’nin en başarılı isimleri kürsüye çıktı. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Başak Koç ve Ersin Düzen yaptı. Spor tutkunlarının yakın takip ettiği ve heyecanla beklediği bu görkemli törende Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Gillette Venüs Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı olmak üzere toplam 7 kategorinin birincileri açıklanırken, ayrıca özel ödüller de sahiplerini buldu.

SUAT ÇELEN VE CİMANSTİK FEDERASYONU BÜYÜK ÖDÜL'ÜN SAHİBİ

Bu muhteşem gecede Erdoğan Demirören Büyük Ödülü'ne Türkiye Cimnastik Federasyonu layık görüldü. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'e ödülü veren Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören, "Erdoğan Demirören Büyük Ödülü'nü vermek bu gece bize düştü. Kendisinin ne kadar sporsever, ne kadar spora destek vermeye çalıştığını hatırlayanlar bilir. Bu ödülü vermek çocukları ve torunları olarak bize bir onurdur" şeklinde konuştu.

Büyük ödüle layık görülen Bolu'nun ve son dönemde ülkemizin gururu Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise yaptığı açıklamada “Sporcu olarak ödül aldığım bu platformda, spor yöneticisi olarak Federasyonumuzun 69. Gillette-Milliyet Spor Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü”ne layık görülmesinin gururunu yaşadım. Bu ödülü tüm Cimnastik Ailemiz adına aldım. Demirören ailesine çok teşekkür ederim” dedi. 

Manset14 ve Spor14 Ailesi olarak Bolumuzun gururu Suat Çelen başkanımızı yine ve yeniden tebrik ediyoruz.    

İŞTE SUAT BAŞKANIN ÖDÜL TÖRENİNDEKİ KONUŞMASI

https://twitter.com/suatcelen14/status/1653874314775605253

KAYNAK: CNNTÜRK

1 yorum yapılmış

  • Berat 5 Mayıs 2023 • 01:54

    Bravo Suat başkan liyakatsizliğin had safhaya ulaştığı günümüzde yüz akımız oldun..Teşekkürler..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.