BİRİ İÇERİDE BİRİ DIŞARIDA KAYBETMİYOR

04/11/2022
04
KAS
2022

TFF 1. Lig 12. Hafta maçları öncesi geri kalan maçlarda Bodrumspor iç sahada, Dyorex Boluspor ise deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi.

TFF 1. Lig 12. Haftasın 5 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’Da Bodrum İlçe Stadında Bodrumspor ile Boluspor karşı karşıya gelecek. Maç öncesi iki takımında ligdeki iç saha ve deplasman karnelerine bakıldığında maçlarda Bodrumspor iç sahada, Boluspor ise deplasmanda bileğinin bükülmediği görülüyor.

Bodrumspor iç sahada affetmiyor

Bodrumspor, 1. Ligde bu sezon oynadığı iç saha maçlarında hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Bodrum ekibi iç sahada oynadığı 6 maçta 3’er kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç yenilmedi. Yeşil Beyazlı ekip; Yeni Malatyaspor, Eyüpspor veSakarya maçlarından 3 puanla ayrılan taraf olurken Adanaspor, Manisa ve Bandırmaspor maçlarından ise beraberlik ile ayrıldı. Bodrumspor bu maçlarda 16 gol kaydederken, kalesinde sadece 6 gol goldü. Bodrum ekibi iç sahadaki en farklı galibiyetini ligin 8.haftasında Sakaryaspor’u 5 – 0 yenerek aldı.

Boluspor’un deplasmanda yüzü gülüyor

TFF 1. Lig’de Boluspor oynadığı deplasman maçlarında yenilgi nedir bilmiyor. Köroğlu’nun torunları deplasmanda oynadığı 4 maçta 2’şer kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç bileği bükülemedi. Temsilcimiz Boluspor deplasmanda Manisa FK ve Pendilspor’u yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken, Keçiörengücü ve Samsunspor maçlarından beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda oynadığı maçlarda rakip kaleleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü. Boluspor deplasmanda oynadığı 4 maçta da gol atma başarısı gösterdi.

BOLU OLAY

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.