Birer birer bu iş olmaz ama, hayırlısı (0-0)

04/02/2012
04
ŞUB
2012

Geçen hafta aldığı farklı galibiyetin morali ile ligin güçlü takımlarından Akhisar Belediyespor karşısına çıkan Boluspor çok kötü bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlılar neredeyse 90 dakika boyunca hiç pozisyona giremezken, rakibine de gol şansı tanımadı.

 

Kırmızı beyazlı ekip Sakaryaspor karşıssında aldığı 7-2'lik farklı galibiyetin morali ile gittiği Akhisar belediyespor deplasmanında oldukça kötü bir futbol sergiledi. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan ekibimiz bir iki şutu dışında rakip kalede etkili olamazken, Akhisar Belediyespor kalecisi Oğuz'a neredeyse hiç iş düşmedi. 


Kırmızı beyazlı ekipte savunmamız oldukça iyi bir maç çıkartırken, orata sahanında yardımı ile ender gelişen Akhisar ataklarında yeşik siyahlı forvetlere gol şansı tanımadılar. İlk yarının başında Akhisar Belediyespor'lu Sertan'ın ters kafa vurşunda direkten dönen top Boluspor adına en tehlikeli pozisyon olurken, Akhisar Belediyespor'da bir iki pozisyonda Atacan başarılı kurtarışları ile dikkat çekti.      
 


Boluspor'da oyuna sonradan giren Omar ve Savaş'ta skor içi gereken zenginliği kazandıramadı. 

Boluspor bu sonuçla puanını 34'e çıkardı. 
 

 


www.spor14.com Akhisar Boluspor Ozetler ile spor14com

 

STAT: Belediye


HAKEMLER: Taner Gizlenci (6), S

erkan Akal (6), Muhammet Yumak (6)


AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz (5) - Hakan Ateş (5), Serkan Yalçın (6), Bilal (6), Gökhan (4), Emrah (5), Merter (5), Mustafa Aşan (4) (Dk. 73 Ahmet Cebe 5), Sertan (5) (Dk. 87 Osman), Anıl (6), Şehmus (4)


BOLUSPOR: Atacan (5) - Alp (5), Veli (6), Cemil (5), Orhan Ak (4), Caner (5) (Dk. 66 Wade 4), Emre (4) (Dk. 71 Savaş 5), Onur (5), Ferhat (4), Kenan (4), Veysel (Dk. 90 Aydın)



Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.