BIRAK ŞAMPİYONLUĞU KÜME DÜŞSEKTE...

04/12/2022
04
ARA
2022

Spor Toto 1. Ligde beklenenin üstünde puan toplayan ancak oynadığı futbol pek beğenilmeyen kırmızı beyazlı ekipte 5-1'lik Altay mağlubiyeti yine pirim iddialarını gündeme getirdi.

Önceki sezonlarda dönem dönem Boluspor'da yaşanan pirim iddiaları kırmızı beyazlı ekipte uzun bir aranın ardından yeniden hortladığı iddia edildi. İç sahada oynanan Sakaryaspor maçı sonrası bazı oyuncuların ekstra pirim istedikleri, lig ikinciliği için yine ekstra pirim beklentileri gün yüzüne çıkarken bu durumun kırmızı beyazlı ekibi ayakta tutmaya çalışan Boluspor yönetimini zor durumda bıraktıkları iddia edildi.  Hafta içinde her ne kadar derinden giden bu dedikodular 5-1'lik Altay mağlıubiyeti ile sonrası iyice gün yüzüne çıktı. Sosyal medyada bazı oyuncuların büyük pirim beklentilerine karşı Boluspor taraftarı her zaman olduğu gibi yönetimin arkasında kapı gibi dururken, bir an evvel bu oyuncular için tedbir alınmasını istedikleri ifade edildi.    

CAMİA YÖNETİMİN ARKASINDA

Özellikle Sakaryaspor galibiyetinin ardından şampiyonluk maçını kazanmış gibi ekstra pirim beklentisinde olan oyuncular başta olmak üzere lig ikinciliği için yine ekstra pirim beklentisinde olan oyuncuların Altay maçında ki performansları ise oldukça dikkat çekti. Bu tür beklentiler için bir çok şampiyonluğu elinin tersi ile iten Boluspor'da camianın beklentisi bir an evvel yönetimi zor durumda bırakanlarla yolların ayrılması olduğu ifade edildi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Boluspor taraftarı yönetimin yanında olduğunu altını çize çize yazmaya devam ediyor.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.