BİR OLDULAR KIYIP DOĞRAMAYA DEVAM EDİYORLAR

06/10/2016
06
EKİ
2016

TFF 1’inci ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçında yaşanan olayların ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen sportif direktör Kazım Kırcı'nın cezası  belli oldu.

KIRCIYA İDAM GİBİ CEZA

Hatalı kararları ile Eskişehirspor Boluspor maçını adeta katleden ve Boluspor'un daha önce görev aldığı maçlarda hatalı kararları ile kırmızı beyazlı camianın yakıda tanıdığı Kutluhan Bilgiç'in arkası dönük görmediği olayla ilgili verdiği karar ile PFDK  Boluspor Kulübü sportif direktörü Kazım Kırcı’ya 75 gün hak mahrumiyeti ve 20.000 TL Para cezası verdi.

SADECE İTİRAZ ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere maçın son anlarında kırmızı beyazlılar karşılaşmanın hakemine itiraz etmiş ve Andre Santos oyundan çıkarken sarı kart görmüş ve oyundan çıktıktan sonra ikinci sarı kartla kırmızı kart görmüştü.
 
YAYIN SIKINTISI HAKEMLERİ RAHATLIĞA SÜRÜKLÜYOR 

Bilindiği üzere, TFF 1’inci ligde yayın sıkıntısının hala çözüme kavuşamamasından oluşan boşlukta karşılaşmalara çıkan TFF 1’inci lig hakemleri karşılaşmalarda sonuca etki edecek büyük hatalara imza atıyor.
 
HAKEMLER OLAYLARI SÜZEMİYOR

Eskişehirspor-Boluspor maçının hakemi Kutluhan Bilgiç yaşanan olayları iyi değerlendirememiş ve ikili mücadeleleri uzaktan takip edip oyunun seyrini değiştirmişti. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi Sarper Barış Saka ise, Andre Santos’un ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görmesine vesile olmuştu.
PFDK’nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “7- BOLUSPOR Kulübü idarecisi KAZIM KIRCI'nın, 02.10.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - BOLUSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 75 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,” yer verildi.
 
Boluspor’a verilen bu cezanın ardından kırmızı beyazlıların Türkiye Futbol Federasyonuna itiraz edeceği öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.