Bir hareketle Boluspor'un geleceğini kurtardı (Özel haber)

24/12/2013
24
ARA
2013

Boluspor'da bu sezon başkan vekili olarak görev yapan ve son günlerde adı başkan adayı olarak geçen Savaş Abak'ın geçtiğimiz ay yaptığı hamle ile adeta Boluspor'un prestijini kurtardığı ortaya çıktı. 

Kırmızı beyazlı ekipte bu sezon hem sportif açıdan hem de mali açıdan sıkıntıları dağ gibi büyüdü. Özellikle ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşayan Boluspor'un geçtiğimiz ay içinde yaşadığı ekonomik krizde Abak'ın hamlesinin kırmızı beyazlı ekibin çek'lerinin banka tarafından yazılmasını önlediği ortaya çıktı. Büyük sıkıntı yaşayan Boluspor'un ödenmesi gereken yüklü miktardaki çek için para arayan Boluspor yönetimin çabaları sonuç vermeyince banka tarafından çekin yazılmaması için Abak'ın son dakikada devreye girerek cebinden 400 bin TL gibi bir parayı ödediği, böylelikle Boluspor'un bankalardaki prestijini kurtardığı öğrenildi.

Boluspor bankalarda kara listeye girecekti

Abak bankaya 400 bin TL'yi ödememesi durumunda Boluspor'un çeki yazılacak ve gelecek yıllarda bankalardan kredi alması ve çek kullanması oldukça zora girecekti. Son dönemlerde herkesin yönetici olduğu Boluspor'da genç yönetici Savaş Abak'ın gurur veren hamlesi gelecek adına önemli bir adım olduğu belirtildi. Adı başkan adaylığı için geçen Savaş Abak'ın "Aday değilim" açıklaması ile yeni yönetimde yer alıp almayacağı belli değil.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.