Bir darbede Şanlıurfaspor'dan (0-1)

14/04/2013
14
NİS
2013

Ligde son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle ilk altı yarışında önemli yara alan Boluspor son bir umutla çıktığı Şanlıurfaspor maçında rakibine sahasında yine yenilerek bir anlamda lige de havlu atmış oldu.

Sezona şampiyonluk parolası başlamasına karşın önce ilk iki hedefinden ardından ilk altı hedefinden adım adım uzaklaşan Boluspor, son 3 haftadan puan çıkaramayınca lige havluyu attı. Kırmızı beyazlılar evinde bu sezon adeta yokları oynarken, son oynadığı Şanlıurfaspor'a da diş geçiremedi. Teknik direktör Oğuz Çetin son haftalara göre daha farklı bir on biri sahaya sürmesine karşın ekibimizdeki bu değişiklilerde işe yaramadı. 

Serdar, Savaş, Muhammet, Dixon, Mesut, Barbaros, Alp, İskender, Emre, Dalmat ve Aydın onbiri ile maça başlayan Boluspor maç genelinde yine kötü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekibin ilk yarıda attığı gol maçın skorunu tayin etti. 


Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin 36. dakikasında Ibrahim Teteh Bangura, Şanlıurfaspor'a üstünlüğü getirirken, ilk devre 1-0 misafir ekip lehine tamamlandı. İkinci yarıda takımlar girdikleri pozisyonlardan yararlanamazken, 90'da Şanlıurfasporlu Serdar Özkan rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü. Urfa müsabakayı 1-0 galip tamamladı.
 
Bu sonuçla Şanlıurfaspor deplasmanda 3 maç aranın ardından kazanırken, puanını 38'e yükseltti. 40 puanda kalan Boluspor ise ligde üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.