"BİR AN EVVEL TOPARLANMAMIZ GEREKİYOR"

04/10/2023
04
EKİ
2023

Boluspor beklenen futbol ve istenilen mücadeleden uzak bir görüntü çizerken, ekibimiz 7 maçtan sadece 1 puan çıkartabildi. 4. haftadan sonra göreve teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın zorlu Göztepe maçı öncesi kadroda değişikliğe gidebileceği, bazı oyuncuları da kızağa çekebileceği öğrenildi.

Lige Tugay Altay ile başlayan ancak 4. hafta sonrası bu hoca ile yollarını ayırarak Yalçın Koşukavak'ı takımın başına getiren Boluspor ilk 7 maçta sadece 1 galibiyet 3 beraberlik alabildi. Beklenen futbol ve mücadeleden uzak bir görüntü sergilediği son Erzurum maçı sonrası ekibimiz de teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın bazı oyuncuların dikkatini çekeceği, kadroda değişikliğe gidebileceği öğrenildi.

Göztepe maçı öncesi ekibi ile bir değerlendirme yapan Koşukavak'ın hafta içinde yapacağı çalışmalar ile çıkış için bir formül aradığı öğrenildi.   

2 yorum yapılmış

  • Taraftar 4 Ekim 2023 • 11:03

    Yalçın hoca bir. Taraftan acele toparlanması lazım yoksa gidişatımız hiç açıcı değil birde bunun yanında üç puanımızı silinir de işimiz hakikaten kötü olmasını kimse istemez bu duruma getirenlere Rabbime havale ediyorum bolusporun kötü durumuna düştüğüne bakın işler acısı

  • ERGN 4 Ekim 2023 • 11:50

    YALÇIN HOCA'YA BİR İKİ HADDİM OLMADAN FUTBOL İÇİNDE 60 YILDAN BU YANA BULUNMUŞ OLARAK NASİHATİM OLACAK 1- KALECİ İLE DEFANSIN AL GÜLÜM VER GÜLÜM YAPMASINDAN VAZ GEÇİRSİN ANLIYORUM RAKİP TAKIMI ÜZERİNE ÇEKMEK VEYA TAKIMIMIZIN HÜCUM BÖLGESİNE YERLEŞMESİ İÇİN BUNLAR YAPILIYOR AMA TAKIMLARDA ENAYİ DEĞİLKİ ARKADAŞLAR AMATÖR KÜMEDE TAKIMLARI BİLE BUNU YUTMAZLAR, 2- HAKAN SAĞ BEK Mİ, ORTA SAHAMI OYNUYOR BELLİ DEĞİL, 3- ORTA SAHA KURGUSU BİR TÜ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.