BİLİN İSTEDİK! BU BİRLİKTELİKTEN "BOLU" KAZANIR

01/11/2022
01
KAS
2022

Misli.com Sultanlar Ligi ilk karşılaşması öncesi Boluspor Yönetimi Bolu Belediyespor kulübünü ziyaret yeni sezon öncesi başarı dileğinde bulundu.

Boluspor Başkanı Savaş Abak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bolu Belediyespor kulüp tesislerine gelerek takım kaptanı Ceren Kestirengöz Kapucu ve başkan Sinan Barut'a çiçek verdi. Bolu Belediyespor Sinan Barut ise Boluspor Başkanı Savaş Abak'a ve Bolusporlu yöneticilere Vakıfbank maçına davet ederek maç bileti hediye etti. 

Ziyarete Boluspor Başkanı Savaş Abak,  Başkan Yardımcıları Şahin Ertem, Hakan Özsoy, Kamuran Avcı, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Çimender, Hilmi Uğurlu ve Hüseyin Güney’in katıldıkları, “hayırlı olsun” ziyaretinde Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut,  Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Ayarcan, Sportif Direktör Faik Mert Dönmez, Voleybol Baş Antrenörü Salih Yergin, Takım Kaptanı Ceren Kestirengöz Kapucu  ile sporcular Hilal Kocakara ve Kübra Susam’da yer aldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut ve takım kaptanı Ceren Kestirengöz’e çiçek verirken, Başkan Barut, Abak’a ve Boluspor yönetimine Bolu Belediyespor Vakıfbank maçının biletini hediye ederek, bu karşılaşmaya davet etti. Abak yeni sezonda Bolu Belediyespor’a Misli.com Sultanlar Liginde başarılar dileyerek “İki takımında derdi Bolu. Derdimiz bu şehrin geleceği, gençleri. Birlikte Bolu taraftarına Bolulu sporseverlere ne kadar heyecan ve başarı yaşatırız onun telaşındayız. Bu amaçla hem Boluspor hem de Bolu Belediyespor ortak paydamız. Sizlere yeni sezonda başarılar diliyoruz. Boluspor olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Bolu Belediyespor Kulübü Başkan Sinan Barut ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek “Biz her zaman Bolu’yuz. Boluspor’uz. Bolu Belediyespor’uz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Maçlarımız da sizleri görmek bizleri memnun edecektir” dedi.

Bolu Belediyespor tesislerinde gerçekleşen ziyaret sonrası Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak kulüp tesislerini gezerek, çalışmalar ve sportif faaliyetler hakkında Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut ile bilgi alışverişinde bulundu.         

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.