BİLAZER 1-0 KAYBETTİĞİMİZ MAÇI DEĞERLENDİRDİ

11/03/2023
11
MAR
2023

Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Tuzlaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada; galibiyet hasretine son veremedikleri için üzgün olduğunu ve zeminin de bu durumda etkili olduğunu söyleyerek, 'Bu seviyedeki maçlar daha iyi zeminde oynanmalı' dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Boluspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer ise 18. dakikada Oulare'nin gördüğü kırmızı karta dikkati çekerek "Futbol anlık oyun. Bugün maçtan önce bizim için kazanamama periyodu vardı ve bunu değiştirmek istiyorduk. 18. dakikaya kadar rakip ceza sahamıza girmedi ama bu dakikada skor ve sayısal olarak geriye düştük. Sonrasında oyun üstünlüğü bizde olmasına karşın skoru değiştiremedik. İkinci yarıda değişikliklere gittik ama skor üretemedik. Bu seviyede zeminin iyi olması lazım. Bunu maçtan önce söylemiştik, 'hatalar olabilir' dedik ve bu hatalar aleyhimize oldu." ifadelerini kullandı.

Oyuna giren isimlerin etkisiz kalması hakkında da konuşan Bilazer, sözlerini şöyle tamamladı:
"Zemin önemli bir etken. Orta sahaya hamle yaptık, daha sonra kanatlara hamle yaptık. Biraz derinlik bulmamız lazımdı ama bulamadık. Top kullanma konusunda becerikli olamadık ve karambol tarzı pozisyonlar oldu. İstediğimiz oyun bu değildi ama şartlar bu noktaya itti. Bir plan yapıyorsunuz ama rakip de plan yapıyor. Zemin daha iyi olsaydı, daha farklı olabilirdi. Önemli oyuncular vardı oyuna soktuğumuz. Bundan sonra daha çok çaba sarf etmeliyiz."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.