BİR "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ BİLE YOK!

16/06/2023
16
HAZ
2023

Boluspor olağanüstü kongresini 08 Haziran'da gerçekleştirirken, aday çıkmayınca yönetime devam etmek zorunda kalan başkan Savaş Abak ve ekibine henüz bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmedi.

"Boluspor" deyince akan suların durulduğu yıllardan sonra kırmızı beyazlı ekip adeta kaderine terk edildi. Eskişehirspor gibi, Bursaspor gibi, önümüzde bir çok kötü örneklerinin olduğu bir dönemde kongresini gerçekleştiren kırmızı beyazlı ekibe henüz ne bir idareci, ne de bir siyasi parti ve sivil toplum örgütleri bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmediler. Her kongre sonrası günde 3-4 hayırlı olsun ziyareti yapılan Boluspor'un en çok ihtiyacının olduğu bir dönemde ilimizin ileri gelenleri bırakın ziyareti, sosyal medya hesaplarından bile bir açıklama, bir kutlama yapmadılar. 

Bu durumdan rahatsızlığını da dile getiren başkan Savaş Abak Spor14'de katıldığı canlı yayında şunları söyledi: 

"Kongreyi yapalı bir hafta geçti. Bir ziyaret edip ya kardeşim ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz deyip arayıp soran yok. Yine sıkıntı yok çeviririz. Ama bu kulübün durumu iyiye gitmiyor. Sonu batış olacak, kimse bunu anlamıyor" dedi.    

Konuyla ilgili başkan Savaş Abak'ın açıklamlarını izlemek için tıklayın... 

2 yorum yapılmış

  • Levent 16 Haziran 2023 • 12:21

    Savaş Başkan şunu bilki bu taraftar seni insanlığını bu takım için yaptıklarını asla unutmaz.. Ağalar beyler seni yalnız bıraksada taraftar hep senin yanında..

  • Aydin 17 Haziran 2023 • 10:10

    Savaş başkan Bolu'nun ta kendisi sensin adam gibi adam

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.