Beykoz'dan öğrencilerine uyarı

11/07/2013
11
TEM
2013

Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Akşam çalışmasının son anlarına doğru kırmız beyazlı oyuncuların tempolarını yükseltmesi dikkatlerden kaçmazken, Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz işi sıkı tutarak : “3 gün sonra maç oynayacaksınız temponuz yükselsin” diyerek oyuncularına ikazlarda bulundu.

“3 GÜN SONRA MAÇ OYNAYACAKSINIZ TEMPONUZ YÜKSELSİN”

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk hazırlık maçında gençlere şans veren Ali Beykoz, yapılan antrenmanda ise, genç oyunculara yenileme antrenmanı ile günü tamamlatırken, diğer bölümde ise hazırlık maçında oynamayan oyuncular ile çalışmalar yüksek tempoda devam etti.

YAN TOP ÇALIŞILDI

Antrenmanın ilk bölümünde dayanıklılık, çabukluk ve kuvvet ile birlikte kenardan gelen ortalara futbolcularına kafa ve şut vurduran kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz, diğer bölümde ise kenarlarda bir ortalarda üç pas yaptırarak dar alanda oyun oynattı.

BEYKOZ, SIK SIK UYARILARDA BULUNDU

Bu çalışmanın diğer bölümlerinde temponun yükselmesi için çaba gösteren Ali Beykoz, sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu. Beykoz; “İlk başlarda alışma sürecinden geçtik. Nasıl oynayacağımızı biliyorsunuz. Artık bu dakikadan sonra oyunda tempoyu artırın.”dedi.

MÜCADELE ÖN PLANDA

Uyarıların ardından kırmızı beyazlı oyuncular kıran kırana bir mücadele örneği verdiler. Adam adama yapılan mücadele de gol atmak ve yememek için tüm hünerlerini ortaya koyan kırmızı beyazlıların mücadelesi görülmeye değerdi.

RİZE MAÇINDA KİMLER OYNAYACAK?

Boluspor’un Cumartesi günü Rizespor ile yapacağı hazırlık maçında sahaya süreceği oyuncular hakkında son gözlemlerini yapan Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, yapılan mücadeleden memnun kalırken antrenmanın son bölümlerinde ortaya çıkan mücadele dikkat çekti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.