Besim hocadan açıklama

17/12/2013
17
ARA
2013

Boluspor'un Teknik Direktörü Besim Durmuş, kaybettikleri kan ve irtifanın farkında olduklarını belirterek, "En kısa sürede önümüzdeki maçı kazanarak hatta üst üste iki maç kazanacak davranışı ortaya koyarak, ikinci yarıya daha güvenli hazırlanmak ve bakmak zorundayız" dedi.

 

Durmuş, yaptığı açıklamada, Boluspor'un saygı duyulan, teknik direktörlerle futbolcuların rahat, huzurlu ve güvenli çalıştığı camia olduğunu söyledi. Boluspor'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden Durmuş, "Geldiğim günlerde ve son 15 günde puan cetvelinde yaşanan olaylar, kamuoyunu tereddüde sevk etti. Boluspor, geçmiş yıllarda puan cetvelinde hep üst sıralarda bulunan, o ortamda kendine yer edinen bir takım. Bugün puan cetveline baktığımızda o günleri göremiyoruz" şeklinde konuştu. Takımın puan cetvelindeki konumunun endişe oluşturmaya başladığına dikkati çeken Durmuş, bunu kimsenin hak etmediğini anlattı. "Özellikle başkanımız ve yönetim kurulu, çok sağlıklı çalışacak ortam yaratmış" diyen Durmuş, "Puan sorun olunca tepki oluşmaya başladı. Ben ve sporcu arkadaşlarımız bu yapıyı çok çabuk düzeltmek, buradan çok çabuk üst sıralara tırmanmak zorundayız. Bu, tamamıyla sporcu arkadaşlarımızın ve teknik heyetin yapabileceği bir iş. Bunu biz başlatacağız çünkü bunun dışında ne sığınacak limanımız ne de mazeretimiz var" ifadesini kullandı.

 

"İnşallah Boluspor'u layık olduğu yere taşıyacağız"

Durmuş, Boluspor'u daha güvenli konuma taşımak zorunda olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "Kaybettiğimiz kan ve irtifanın farkındayız. Görebileceğimiz daha kötü durumlar da olabilir ama bugün itibarıyla çok fazlasıyla rahatsız eden bir durumdayız. En kısa sürede önümüzdeki maçı kazanarak hatta üst üste iki maç kazanacak davranışı ortaya koyarak, ikinci yarıya daha güvenli hazırlanmak ve bakmak zorundayız. Hem futbolcu arkadaşlar hem de teknik ekip olarak bunun farkındayız. İnşallah Boluspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. İlk yarının bitmesine çok az zaman kaldığı için transfer konusunda da çalışma yapıyoruz. Buralar büyük camialar. Hocalar değişiyor, oyuncular gidiyor ve daha güçlü oyuncular geliyor. Büyük camialar böyledir. Her zaman transfere hazırdır. Burası da transfere açık. Geldiğim günden beri sarı ve kırmızı kart cezalı oyuncularımızla uğraşıyoruz. Her hafta 3-4 tane kenarda bekleyen oyuncumuz oluyor. Ayrıca bu hafta da iki oyuncumuz sakatlandı. Biraz takım derinliğimizde sorun var." Durmuş, sakatlıkları atlatıp, futbolcuları hafta sonu sahalarında oynayacakları Fethiyespor maçına zihinsel açıdan odaklamak zorunda olduklarını belirterek, "Bunun dışında hiçbir şey düşünmüyoruz. Diğerleri bir sonraki hafta düşünülecek şeyler. Sakat oyuncularımızı maça hazırlayıp, varımızı, yokumuzu ortaya koyup, bu maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu. Fayda sağlayamadıkları futbolcuların takımdan ayrılmak zorunda kalacağına dikkati çeken Durmuş, takımdaki her oyuncuya gönüllerinin ve kulübün kapılarının açık old

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.