BEŞİKTAŞ'TAN KADROYA DAHİL EDİLDİ

29/01/2021
29
OCA
2021

2021 yılını şampiyonluk yılı olarak ilan etmek isteyen Bolu Belediyespor ara transferde nokta atışlarına devam ediyor. Bolunun Sultanları son olarak Beşiktaş'ın 20 yaşındaki pasörü Göknur Silen'i kadrosuna kattı.

Başkan Barut yaptığı açıklamada bu transferde kendileirne yardıcı olan beşiktaşyönetimine teşekkür etti. 

Kulüpten yapılan açıklama şöyle; 

TVF Kadınlar 1.liginde ara transferin bitimine sayılı günler kala kulübümüz genç milli takımda da görev almış Beşiktaş’ın genç Pasörü Göknur Silen ile anlaşmaya vardı.

04 Nisan 2000 doğumlu Göknur Silen 1. 83 boyunda. İdeal Gençlik, Eczacıbaşı SK, Yeşilyurt SK,  Büyükçekmece Voleybol Akademisi ve en son Beşiktaş forması giyen Göknur Silen’in transferi ile ilgili açıklama yapan başkanımız Sinan Barut “Ara transferde Yaren ve Işıl’ı kadromuza katmıştık. Son olarak Göknur ve kulübü ile yaptığımız görüşmeler sonucu hocamızın da isteği ile bu transferi gerçekleştirdik. Transferde emeği geçen ve bizlere destek veren Beşiktaş yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde çıkan “Aradığınız Yöneticilere Ulaşılamıyor!” başlıklı haberin aksine siyah beyazlı ekibin yönetim kurulu üyeleri bize bu transferde gereken desteği fazlası ile verdiler. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.