Beşiktaş Boluspor'un tam 25 katı...

23/03/2012
23
MAR
2012

Sezon başında dünya yıldızlarını renklerine bağlayan ve pahalı futbolcularıyla kurulması zor bir kadroya sahip olan Beşiktaş ile Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Boluspor'un maliyeti arasında dağlar kadar fark var...

Sezon başında dünya yıldızlarını renklerine bağlayan ve pahalı futbolcularıyla kurulması zor bir kadroya sahip olan Beşiktaş ile Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Boluspor’un maliyeti arasında dağlar kadar fark var... Transfermarkt.de internet sitesindeki değerlendirmeye göre, Beşiktaş’ın kadro değeri 105 milyon Euro olarak gösterildi. Boluspor’un kadro maliyetine ise 4 milyon 400 bin Euro değer biçildi. Sadece Ricardo Quaresma için 13 milyon Euro’luk bir değerlendirme yapıldığı gözlerden kaçmadı. Ancak tarihi bir başarıya imza atan Boluspor, yaklaşık 25 kat pahalı rakibini yeşil sahada devirmesini bildi.

‘Kasımpaşa maçı daha önemliydi!’


Boluspor’un kurt hocası Bahri Kaya, 1-0’lık Beşiktaş galibiyeti sonrasında çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. “Keşke iki hafta önce Kasımpaşa’yı yenseydik de, Beşiktaş’a kaybetseydik” diyen Kaya, “Beşiktaş’ın son 3 maçını, Atletico Madrid ve ondan önceki lig maçlarını çok iyi etüt ettik. Çok centilmen teknik direktörü ve dünya yıldızları olan bir takıma karşı oynadık ama futbol böyle bir şey” diye konuştu. Golü atan Ferhat da, “Çok iyi mücadele ettik, 1-0’lık skorla gülen taraf biz olduk, ancak şimdi ligi düşünmeliyiz” ifadesini kullandı.

Fanatik

 

SPOR14 TV'den:



Boluspor Beşiktaş maçı sonu saha içi sevinci ile spor14com
Boluspor Beşiktaş maçının geniş özetleri ile spor14com
Boluspor soyunma odasında yaşananlar ile spor14com
Beşiktaş taraftarı maç sonu kavga çıkardı ile spor14com
Ferhat'tan tarihe geçen gol ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.