BELEDİYESPOR MADALYALARA DOYMUYOR

04/08/2021
04
AĞU
2021

Kocaeli Muaythai Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Büyükler 15 Temmuz Milli İrade Muaythai Şampiyonası 31 Temmuz 02 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli Darıca’da yapıldı.

Söz konusu şampiyonaya Bolu Belediyesporumuz Muaythai takımından 16 sporcumuz ve takım antrenörümüz Emrah Sarıcaer katıldı. Katılımın yoğun olduğu ve pandemi kurallarına dikkat edilerek oldukça zorlu maçların oynandığı şampiyonada kulübümüz 7 altın, 9 gümüş madalya alarak katılan kulüpler arasında en başarılı 3’üncü kulüp oldu.

Takım antrenörü Sarıcaer’in yaptığı açıklamada‘’Katılımın yüksek olduğu bölge şampiyonasında kulüp olarak hedeflerinin aslında 1’incilik olduğunu fakat diğer kulüplerin sporcu sayılarının yüksek olmasından dolayı yine de az sayı ile çok başarılı olarak ilk üçe girmelerinin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Bu haftadan itibaren ekibiyle beraber çalışmalarına hız katacağını dile getiren Sarıcaer, hedeflerinin 2 hafta sonra Ankara’da yapılacak olan Sakarya Zaferi 100. Yıl Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda dereceler getirerek ülkemizi Avrupa da ve Dünyada temsil edecek yeni sporcular kazandırmak” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.