BELEDİYE MECLİSİNDE BOLUSPOR VE BOLU BELEDİYESPOR GERGİNLİĞİ

02/06/2023
02
HAZ
2023

Bolu Belediyesinin Haziran ayı ilk oturumu gerçekleştirilirken, Bolu Belediye Başkanı ile Bolu Belediyesi AK Partili Meclis üyesi ve Boluspor başkan yardımcısı Kamuran Avcı arasında tartışma yaşandı.

Oturumun dilek ve temenniler bölümünde konuşan Bolu Belediyesi AK Partili Meclis üyesi ve Boluspor başkan yardımcısı Kamuran Avcı Boluspor'a Özcan'ın hiç destek vermediğini, Bolu Belediyespor'un da Sultanlar Liginden düşmesine neden olduğunu, kulübün kapanma aşamasına geldiğini hatırlattı. 

Bolu Belediye Bakanı Tanju Özcan ise Boluspor'a desteğin sadece belediye tarafından yapılamayacağını ilin siyasilerinin de devreye girmediğini hatırlattı. Özcan ayrıca Bolu Belediyespor ile ilgili olarakta kulüp başkanı Sinan Barut'un kendine danışmadan iş yaptığını, kulübe gönderdiği paraları çalışanlar için gönderdiklerini, ancak o paraları kafasına göre sporculara verdiği belirtti. 

Oldukça gergin geçen o anların tamamı videomuzda…   

2 yorum yapılmış

  • Berat 7 Haziran 2023 • 21:25

    Yerel seçimler yaklaşıyor.,Abak la başlayan taarruzlar belediye meclisinde devam ediyor.,birileri Bolu belediyesini.,Tanju Özcan'ı Bolu halkının önünde verdiği sözleri tutmayan siyasetçi imajıyla yıpratarak ele geçirme sevdasında.,kimsenin Bolu halkını,Boluspor'u düşündüğü filan yok.,Boluspor.,milletvekillerden ne fayda gördü bilen varmı!?

  • Berat 8 Haziran 2023 • 23:50

    LAN TANJU KİM MİLLET VEKİLİ NE YAPAR OLUM BELEDIYENIN SUAN KESTIGI FATURALARI INCELESELER 10 YIL KIMSE İŞİN İÇİND N CIKAMQZ NEKADAR HIRSIZ VARSA BELEDIYEDE GÖRECEZ YEREL SECİMLERDE TANJUYU ADAY BİLE OLAMAZ NE YAPTI 5 YILDA SOFORLARINI MUDUR YAPTI BELEDIYEDE KADROLASTI MİLLETIN HAKKINI YIYEREK O BUSEFER OY İÇİN GELECEK ONA ÖLE BİR HAREKET YAPACAK GB BOLU 1 AY AYILAMAYACAKK

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.