BEKLENDİĞİ GİBİ KONGRE 13 HAZİRAN'A ERTELENDİ

28/05/2025
28
MAY
2025

Bugün yapılması gereken Boluspor Olağan Seçimli Genel Kurulu çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 13 Haziran Cuma gününe ertelendi.

Boluspor Yönetim Kurulu olağan genel kurulu bugün yapılacaktı. Ancak şirketleşme ve stadyumun Boluspor’a devri gibi önemli konuların gündeme geleceği olağan seçimli genel kurul çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Sezonun sona ermesinin ardından gözler bugün yapılması beklenen Boluspor Kulübü’nün Olağan Genel Kurul toplantısına çevrilmişti. Çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle Karaçayır’da bulunan Bolu Belediyesi Nikah Salonu’nda saat 17.00’de yapılması gereken kongre 13 Haziran Cuma günü çoğunluk aranmaksızın aynı yer ve saatte yapılacak. Böylelikle yeni gelecek olan yönetimin bu nedenle sezon öncesi transfer ve diğer konular için önündeki süre daha da kısalmış oldu.

2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ករប្រទា្ BOLUSPOR BOLUSPORKULÜBÜ KULÜBÜ Olağan Genel Kurul Toplantısı Boluspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, 13 Haziran 2025 Cuma günü saat 17 .00 de çoğunluğa bakılmaksızın Bolu Belediyesi Nikah Salonu' nda gerçekleștirilecektir. 1sa 蛇 13.06.2025 17.00 T.C. Bolu Belediyesi Nikah Salonu Karaçayır Mah. Murat Canbaş Cd. No:11, Merkez/Bolu' görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.