BAZILARI GİBİ SÖZ VERİP "KIVIRMADI" MECLİSTE STADYUMU RESMEN İSTEDİ

19/12/2023
19
ARA
2023

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül Gençlik ve Spor Bakanlığı 2024 Yılı Bütçesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi grubu adına yaptığı konuşmada Bolu'ya bir stadyum yapılması gerektiğini ve yıllardır 1. Ligde mücadele eden Boluspor’un yeni bir stadının olmadığını belirterek "İlimize yeni bir stadyumun ve Boluspor tesislerin kazandırılması en büyük temennimizdir" dedi.

"Bolu bir futbol şehridir" diyerek altını çizen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada " Bolu’da düzenlenen köyler arası turnuvalar, amatör kulüplerimizin maçları, hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi ve takdir toplamaktadır. Boluspor Türk Futbolunun efsane kulüplerinden biridir. Türkiye’de ikinci ligde hatta üçüncü ligde mücadele eden kulüplerimiz az önce bahsettiğim yeni stadyumlarına kavuşurken; Yıllardır 1. Ligde mücadele eden Boluspor’un yeni bir stadı olmadı. Bunun yanında altyapı ve antrenman tesisleri de yetersiz kaldı.
Ülkemizin ev sahipliğini yapacağı 2032 Avrupa Futbol Şampiyonasında, maçların oynanacağı iller arasında Bolu’nun da yer alması, ilimize yeni bir stadyumun ve tesislerin kazandırılması en büyük temennimizdir" dedi. 
 
"Bolu, doğal güzelliği ve turizme açık alanları ile taraftarların ilgisini çekerek, ülkemize daha fazla taraftarın gelmesini sağlayacaktır" diyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül "Bolu'nun Ankara ve İstanbul arasında bulunması nedeni ile bu iki büyük şehrimizin yoğunluğunu hafifletecektir" dedi. 

2 yorum yapılmış

  • Ramazanakrolu 20 Aralık 2023 • 22:35

    Vekil dediğin budur şehrin sorunlarını mecliste dile getirir helal olsun inşallah devamı gelir

  • DalayLama 21 Aralık 2023 • 02:48

    Boş yapma İsmail, Seyirciye oynama, oyunun kuralına göre oyna, işi hallet bizde takdir edelim.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.