Basketbol takımı ve yönetimi tam kadro

07/11/2013
07
KAS
2013

Ligde oynadığı iki maçı da kazanarak lige oldukça iyi başlayan Boluspor Basketbol takımı Boluspor'un Orduspor ile oynadığı karşılaşmada kırmızı beyazlı ekibi tribünden destekledi. Devlere her zaman olduğu gibi basketbol şubesi genel kaptanı Kaan Semercioğlu'da eşlik etti.

Geçtiğimiz yıl 2. ligin kapısından dönen Boluspor Basketbol takımı bu yılda aynı hedef doğrultusunda lige başlarken, zaman zaman Boluspor futbol takımının maçlarına gelerek sporcu arkadaşlarını tribünden desteklemeyi ihmal etmiyorlar. Orduspor maçında tribündeki yerlerini alan kırmızı beyazlılar maç boyunca oldukça heyecanlı gözüktüler.

Semercioğlu takımını yalnız bırakmıyor

Orduspor karşısında alınan mağlubiyete oldukça üzülen kırmızı beyazlı dev adamlara basketbol şubesi genel kaptanı Kaan Semercioğlu'da eşlik etti. Semercioğlu basketbol takımının maç ve antrenmanlarını yakından takip ederken sporcuları ile yakından ilgileniyor. Kırmızı beyazlı yönetimin geçtiğimiz hafta yaptığı kongrede resmen şubeye genel kaptan olarak atanan Semercioğlu yeni yönetimin en genç ismi olan isim.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.