BAŞKENT'TE BİRLİK VE BERABERLİK (0-0)

04/11/2023
04
KAS
2023

Trendyol 1. ligin 11. haftasında Boluspor deplasmanda Başkent Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Ligde son iki maçta aldığı galibiyetle 6 puan toplayan kırmızı beyazlılar Ankara deplasmanından bir puanla döndüler.

Ekibimiz Gençlerbirliği karşısına Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Safa, Naby, Onur, Landel, Hakan, Oko, Ercan onbiri ile çıktı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak sahada 3-4-1-2 dizilişi ile 3 stoperde savunmada yer alırken, sağda Hakan sol da Ercan defansa yardım eden isimler oldular. Orta sahanın göbeğinde Oğuz Kaan ve Landel hemen önlerind Safa ve Berk ileride Oko yer aldı. 

İLK YARI BOLUSPOR

İlk devreye iyi başlayan Boluspor önceki maçlara oranla daha iyi bir görüntü çizdi. Bu devrede akıllarda Berk'in kafa şutu kalırken, iki takımda skor tabelasını değiştiremedi ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. 

İKİNCİ YARI GENÇLERBİRLİĞİ

İkinci yarıyada iyi başlayan Boluspor ilerleyen dakikalarda üstünlüğünü rakibine kaptırdı ve bu bölümlerde savunmasında kalan taraf oldu. Rakip kalede kontra ataklarla pozisyon arayan kırmızı beyazlılar istediği pozisyonları bulamadı. Ev sahibi Gençlerbirliği'nin 88. dakikada yüzde yüzlük gol poziyonunu kaleci Çağlar kurtarırken, maçın da kırılma noktasında sahneye çıkan isim oldu. Uzatma bölümlerinde Boluspor iki kez rakip kalede etkili olsada, 3 puanı hanesine yazdıracak son vuruşu yapamadı.  Karşılaşmanın kalan bölümlerinden de gol sesi çıkmayınca Boluspor galibiyet için gittiği Ankara deplasmanından 1 puanla döndü.

HAFTAYA RAKİP SAKARYASPOR 

Bu sonuçla Boluspor  puanını 13'e çıkartırken, Gençlerbirliği puanını 19 yaptı. Kırmızı beyazlılar haftaya sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek. 

Stat: Eryaman

Hakemler: Ali Yılmaz, Oğuz Terzi, Nurettin Dinçer Demir

Gençlerbirliği: Orkun Özdemir, Nzaba, Alperen Babacan, Musa Çağıran, Özgür Çek, Enes Keskin (Dk. 82 Oltan Karakullukçu), Buğra Çağıran (Dk. 74 Shaocong Wu), Ensar Kemaloğlu (Dk. 74 Akabueze), Muhammed Himmet Ertürk, Kayode (Dk. 82 Erdal Öztürk), Mustapha Yatabare

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Oulare, Posmac, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç (Dk. 87 Ngandu), Landel (Dk. 83 Kubilay Sönmez), Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 89 Diarrassouba), Ercan Coşkun, Safa Kınalı (Dk. 70 Bettaieb), Berk Yıldız, Oko (Dk. 70 Furkan Demir)

Sarı kartlar: Dk. 26 Dk. Oulare (Boluspor), Dk. 43 Enes Keskin, Dk. 82 Musa Çağıran, Dk. 86 Muhammed Himmet Ertürk (Gençlerbirliği)

ANKARA (AA) - Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği, konuk ettiği Boluspor ile 0-0 berabere kaldı.

2 yorum yapılmış

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 4 Kasım 2023 • 18:46

    BU TAKIMA BOLUSPORUN ŞANSI GİTMİYORDU.1 PUAN ALTIN DEĞERİNDE.İKİNCİ YARIYA NİYE GERİ ÇEKİLİYOR.RAKİBE BASKI YERİNE OYNAMA ŞANSI VERİYORUZ.

  • YalnTzn 4 Kasım 2023 • 19:00

    Berk hat trick yapabilseydi süper olurdu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.