BAŞKANLARIN KEYİFLERİ YERİNDE

15/10/2022
15
EKİ
2022

Boluspor Denizlispor maçını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak birlikte izledi.

İki başkan maça dakikalar kala protokolde yerlerini alırken, mücadeleyi pür dikkat takip ettiler.  Özcan ve Abak karşılaşmada atılan gollerin yanı sıra önceki haftalara oranla oynanan oyundan memnun bir görüntü sergilerlerken, 3 puanın da keyfini birlikte çıkardılar. Hemen hemen tüm iç ve dış sahada Boluspor'u yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mücadele sonunda Boluspor Başkanı Savaş Abak'ı galibiyetten dolayı tebrik etti. 

Sezon öncesi kümede kalsın yeter gözüyle bakılan ve öncelikli sorunu kulübün ekonomik yapısının düzlüğe çıkması olarak gören Boluspor taraftarlarının da alınan galibiyetler sonrası Başkan Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerine destekleri her geçen maç artarak devam ediyor.

Sezon başından bu yana iç saha ve deplasman maçlarında Boluspor’u yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da zorlu sezonun başarıyla üstesinden gelen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin en büyük destekçisi oldu. 

Geçtiğimiz hafta Keçiörengücü deplasmanında olduğu gibi Denizlispor maçını da birlikte izleyen Başkanlar Özcan ve Abak’ın; Boluspor’un yakaladığı başarı ivmesi sonrası haklı gururu ve mutlulukları samimi olarak objektiflere yansıdı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.