BAŞKAN TANJU ÖZCAN'DAN İKİ TAKIMA DA JEST

08/02/2022
08
ŞUB
2022

Sultanlar Ligi 18. hafta karşılaşmasında Bolu Karaçayır Spor Salonunda karşılaşan Bolu Belediyespor ile Vakıfbank karşılaştı. Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan her iki takıma maç öncesi çiçek vererek başarılar diledi.

Sultanlar liginde ilimizi başarı ile temsil eden Bolu Belediyespor'un en büyük destekçisi başkan Tanju Özcan kırmızı beyazlı ekibi yine yalnız bırakmadı. Maç öncesi elinde çiçeklerle gelen başkan Özan her iki takımın kaptanına çiçek vererek iki takımın tüm sporcu ve teknik heyetlerinide başarılar diledi.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan milli takımımız ve Dünya Şampiyonu Vakıfbank baş antrenörü Giovanni Guidetti'ye Köroğlu heykeli hediye etti. Başkan Tanju Özcan daha sonra tribüne çıkarak taraftarla birlikte voleybol şölenine ortak oldu. Bolu Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada ise "Katkılarından ve desteklerinden dolayı başkanımız Sayın Tanju Özcan'a teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Başkan Tanju ÖZcan ise yaptığı açıklamada "Bolu Belediyespor Voleybol takımızı Vakıfbank karşısındaki mücadelesiyle kutluyorum. Skor elbette istediğimiz gibi değil ancak oyuncularımızın 4 kez dünya şampiyonu olan, ülkemizin gururu Vakıfbank karşısında ortaya koyduğu güzel oyun ve kazanma arzusu hepimizi gururlandırdı" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.