BAŞKAN TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

24/05/2019
24
MAY
2019

Boluspor'da yaklaşan kongre öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan "Kim başkan olacaksa olsun verebileceklerimizin tamamını vereceğiz" dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan yaklaşan kongreden, stadyumdan, BOBES'ten ve bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.  

"Bolusporumuza yakışır bir stadyum yapacağız"

Stadyum ile ilgili kafa yorduklarını belirten başkan Özcan "Stadyum bizim öncelikli işlerimizden olacak dedik ama hemen kazmayı vurup yapabileceğimiz bir iş değil. Stadyum bizim ekonomik olarak en büyük vaatlerimizin başındaydı. Biz bunu gerçekleştireceğiz. Hızlı bir şekilde yapmaya çalışacağız. Bunun için kafa yoruyoruz, çalışıyoruz da. Bolusporumuza yakışır bir stadyum yapacağız" dedi.

"KONGRENİN BAYRAM AREFESİNE SIKIŞTIRILMASI DOĞRU DEĞİL"

Bana gelen bilgiler kongrenin 30 Mayısta,  çoğunluk sağlanamazsa 15 Haziran'da yapılacak diye. Ama bu tür kongrelerde nerdeyse yazılı olmayan kural haline gelmiş parti kongreleri gibi. Kamuyouna duyurulan hep ikinci tarihtir. Benim tahminimde 15 Haziran'da yapılacağı. Doğrusuda bu. Bence bu bayram arifesinde sıkıştırmakta doğru değil.

"DÜŞMANINDA OLSA BAŞARILI OLACAKSA; BOLUSPOR'A BAŞKAN OLABİLİRLER"

Boluspor başarılı olacaksa başkan isterse can düşmanım olsun diyen Özcan "Bolu'da dargın olduğum kimse yok. Düşmanında yok öncelikle bunu belirteyim. Benden nefret eden beni sevmeyen ama başarılı olabilecek herkes Boluspor'a başkan olabilir. Yeter ki başarılı olsun. Boluspor'un başarılı olmasını herkesten çok istiyorum. Kulüp başkanı başarılı olacaksa isterse can düşmanım olsun emin olun destek olurum, verebileceklerimizin tamamını vereceğiz. Kişiye göre bir eksik bir fazlada olmayacak.  Ama mevzuatlar içinde. Benim diğer bakanlardan bir farım var. Hepsi Boluspor'u çok seviyor ama ben Boluspor taraftarıyım, gerçek taraftarıyım, tribün çocuğuyum ben" dedi.   

"BOLUSPOR YÖNETİMİ DEĞİŞİRSE BOBES İLE İLGİLİ İSTİŞARE YAPARIZ"

Özcan BOBES ile ilgili olarakta "BOBES belediyenin desteğiyle yürüyen tüzel bir dernek. Belediyenin mülklerini kiralayıp para kazanan dernek. Kongre çağrısı yapıldı, Sinan Barut başkan oldu.  Boluspor'a hukuken bağlamak mümkün değil. Boluspor yönetimi değişirse oturup istişare yaparız" dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.