BAŞKAN TANJU ÖZCAN'DAN BOLU BELEDİYESPOR'A ÖVGÜLER

26/12/2020
26
ARA
2020

Hem voleybolda hem de hentbolda dolu dizgin yoluna giden Bolu Belediyespor'un bu başarısını Spor14 TV'ye değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan önemli açıklamalarda bulundu. Spor14 TV'nin canlı yayınına katılan Özcan hem voleybol da hem de hentbol da iyi yolda olduklarını iki takımında yüzlerini güldürdüklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının ligde yenildiği maçı izlediğini belirten başkan Tanju Özcan "Ekibimiz çok kaliteli ve güçlü bir rakiple karşılaştı. Hatta o kulübün başkanı bu sezon hem Sigorta Shop Kalecik Belediye hem de Bolu Belediyespor'un bu ligden çıkacağını belirtti. Hangimiz şampiyon yani birinci olur onu bilmiyorum dedi. O maçta ekibimiz iyi oynadı ama 4. sette istediğini sahaya yansıtamadı. 4'üncü seti kazanıp Tie Break'a kalsaydı maç kızlarımız karşılaşmayı kazanabilirdi. Bu bize nazar boncuğu olsun. Deplasmanda Sigorta Shop Kalecik Belediyeye 3-1 yenildik ama burda onları 3-0 yenebiliriz " dedi. 

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının halen ligde lider olduğunu ve 2. yarıya daha güçlü başlayacağının altını çizen başkan Özcan "Takımımız ara kamp süresini kısa tuttu. Lige hazırlık için erken başlayacaklar. Bu sezon voleybol takımımızdan oldukça umutluyum" dedi. 

Kadın voleybol takımının şampiyon olacağının ve Sultanlar ligini hedeflediklerini belirten Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan "2 grupta Bolu Belediyespor'un olduğu grup oldukça güçlü. Sultanlar ligine çıkan iki takımında bizim olduğumuz gruptan olacağını düşünüyorum. Bu konuda voleybol camiasıda aynı şeyleri söylüyor" dedi. 

"HENTBOL'A DA GEREKEN DESTEK VERİLECEK"

Hentbol takımı için ise "Onların  başarılarıda yüzlerimizi güldürüyor. Yakından takip ediyorum fırsat bulunca onların maçlarınada gitmek istiyorum. Onlarada her türlü desteği vereceğiz" dedi. 

Haber: Emrah Akkavak / Spor14

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.