BAŞKAN SİNAN BARUT 2020 YILINI DEĞERLENDİRDİ

01/01/2021
01
OCA
2021

Bolu Belediyespor kulübü başkanı Sinan Barut kulüp olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini, Pandemiye rağmen kulüp olarak verimli bir 2020 yılını geride bıraktıklarını belirtti.

Kulüp resmi sitesine açıklama yapan başkan Barut yeni yılda pandeminin sona ermesi ile birlikte aylardır evlerinde kalan çocuklara gençlere spor yaptırmak için hazır olduklarını belirtti.

İŞTE BARUT'UN RESMİ SİTEYE YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Başkanımız Sinan Barut kulübümüz Bolu Belediyespor’un 2020 yılını resmi sitemize değerlendirdi. 
Pandemiye rağmen verimli bir yıl geçirdiklerinin altını çizen başkanımız Barut “2020 yılında tüm olumsuzluklara rağmen iki profesyonel ligde ve bir çok amatör ligde imkânlar elverdiğince spor yaptırdık, takımlarımızı müsabakalara hazırladık. Dünya olarak iyi geçirmediğimiz bu yılda hem voleybol takımımız hem hentbol takımımız yaptıkları müsabakalar aldıkları başarılarla Bolu halkına bir nebzede olsa sevinç yaşatmayı başardılar. Bireysel başarılarımız da bu mutluluğa katkı sağladı diye düşünüyorum. Her şeye rağmen Bolu Belediyespor kulübü olarak 2020 yılında Bolu halkımızın ve taraftarımızın bir nebzede olsa yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi. 

Pandemi sürecinin bitmesini 4 gözle beklediklerini ifade eden başkanımız Barut “Kulüp olarak tüm hazırlıklarımız Pandemiye göre şekillendi. İnanıyoruz ki bu günleri geride bırakacağız hep birlikte spor salonlarını, sahaları cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile dolduracağız. Gençlerimize spor yaptıracağız. Bu günlerin acısını sporla doyasıya çıkaracağız. Bunları düşünerek yeni yıl için Bolu Belediyespor kulübü olarak tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi. 
2020 yılında kulüplerine maddi manevi destek olan başta Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan’a teşekkür eden başkanımız Barut “ Bolu Belediye başkanımız sağ olsun maçlarımızda, yanımızda. Zor günlerde hep yanımızda. Başkan yardımcımız Rasim bey sürekli bizimle irtibat halinde. Büyük desteklerini görüyoruz. Zaman zaman iş adamlarımızda başarılı takımlarımıza sporcularımıza destek oluyorlar. Tabi ki beklentimiz tüm Bolu’nun bu kulübe, bu başarılı sporculara sahip çıkması. İnşallah 2021 yılı hepimiz için daha başarılı ve sağlıklı bir yıl olur. Herkesin yeni yılını kutluyorum” dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.