BAŞKAN ÖZCAN'DAN BOLU BELEDİYESPOR'A ÇOK ÖZEL SÖZLER

11/12/2020
11
ARA
2020

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan liglerinde başarılı bir grafik çizen voleybol ve hentbol takımlarımızla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İki ekibinde başarılı bir grafik çizdiğinin altını çizen başkan Özcan 8'de 8 yapan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımızın çok iyi gittiğini Sultanlar Liginin yavaş yavaş görünmeye başladığını belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Takımımız bu hafta grupta derbi diyebileceğimiz bir maça çıkacak. Bolu'da oynayacağız. Takımımız bu maçı da kazanırsa önümüz açık görünüyor ve grubu lider bitirme şansımız çok yüksek. Diğer gruba da baktığımızda play-of'a kalması muhtemel takımlar içinde bizden çok üstün bir takım yok. Bu sene tünelin ucunda Sultanlar Ligi görünüyor. Hentbol takımımızda oldukça başarılı gidiyor. Seyircilerimizi maça davet etmek isteyeceğim ama Koronavirüs sebebiyle bunu henüz gerçekleştiremiyoruz. Taraftar desteğimiz bile olmadan bu alınan başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu ediyor. Seneye voleybol takımımızın Sultanlar Liginde ilimiz temsil edecek gibi görünüyor. Allah nazardan saklasın" dedi.. 

Haber: Emrah Akkavak / Spor14

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.