Başkan noktayı koydu. Kaç transfer daha olacak?

29/07/2013
29
TEM
2013

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, "Yabancı oyuncu transferinden sonra transfer dosyasını kapatacağız" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının kendi tesislerinde devam ettiğini ifade eden İnceayan, hazırlıkların çok iyi gittiğini, oynanan hazırlık maçlarında ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu, üç ya da dört hazırlık maçı yaparak lige hazır olacaklarını söyledi.

İnceayan, yabancı oyuncunun transferi konusunda son aşamaya gelindiğini belirterek, "Santrafor bölgesine bir yabancı oyuncu almayı düşünüyoruz. Bunun için görüşmelerimiz var. Görüştüğümüz oyuncu bir kaç gün içerisinde Bolu'ya gelecek. Yabancı oyuncu transferinden sonra transfer dosyasını kapatacağız" diye konuştu.

İyi bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade eden İnceayan, "Takımda yer alan oyuncular giymiş oldukları formanın hakkını vermek için mücadele edecek oyuncular. Bizim ve oyuncularımızın hedefleri var ve bu hedefler doğrultusunda mücadelemizi yapacağız. Çok zorlu bir lig olacağını herkes gibi bizde biliyoruz. İlk hedefimiz ligde Boluspor'a yakışır bir şekilde mücadele etmek. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflediğimiz noktalara ulaşacağız" şeklinde konuştu.

 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.