BAŞKAN NECİP ÇARIKCI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

28/01/2018
28
OCA
2018

 

Boluspor'un gelirlerini aylık 300 bin TL'ye çıkarmak istediklerini ifade eden Boluspor başkanı Necip Çarıkcı kırmızı beyazlı ekibin geleceğini planladıklarını ifade etti.

Çarıkcı "Maç kazanırız kaybederiz bunlar olur. Ama olmazsa olmazımız Boluspor ayakta durabilmeli. Ekonomik sabit gelirini yükseltebilmeli. Bizim esnafımızdan belediye başkanımızdan taraftarımızdan başka kimsemiz yok. Siyasi gücümüz hiç yok" dedi. 

BELEDİYENİN BOLUSPOR'A VERDİĞİ İŞLETMELER...

Hedeflerinin her zaman süper lig olduğunu belirten Çarıkcı, açıklamalara bulundu. Boluspor'un çalıştırdığı halı sahaların yeniden bakımları yapılarak faaliyete geçeceğini belirtti. Çarıkcı ayrıca perşembe günü Belediye'nin Boluspor'a verdiği şehir içindeki reklam billboardların ihalesinin yapılacağını, daha önce Belediye tarafından verilen işletmelerin incelenerek ihale şekli ile yeniden yapılandırılacağını belirtti. Başkan Çarıkcı "Herkes şunu iyi bilsin. Boluspor'un bir kuruşunu kimseye peşkeş çekmem. Kim Boluspor'a daha faydalı olacaksa kim faydalı iş yapıyorsa o firmalar ile çalışırım. Belediye tarafından verilen gayrimenkuller işyerleri yeniden kontrol edilecek ve bunları ortaya çıkaracağız. Geçmişte kime ve verildiyse bunları belediye başkanımız ile görüşüp gözden geçireceğiz. " dedi.  

75 KİŞİ ÇALIŞIYOR BU SAYI 150-200 KİŞİ OLACAK

Boluspor'un 75 kişiye ekmek verdiğini personel çalıştırdığını sözlerine ekleyen başkan Çarıkcı "Boluspor'un sabit geliri yükselince yeni iş imkanları ortaya çıkınca çalışan sayısı da 150-200 kişiye çıkacak. Yeni antrenman sahamız için belediye başkanımız desteğini veriyor. Her şeyi ile ekibimize yakışır alttan ısıtmalı güzel bir antrenman sahası yaparak futbolcuların rahat çalışabileceği bir sahayı kazandırmak istiyoruz" dedi. 

ALT YAPI İLE İLGİLİ İYİ BİR PLANLAMA YAPIYORUZ

Alt yapı ile ilgili yeni sezonda önemli bir projeye imza atacaklarını belirten başkan Çarıkcı "Bugün Boluspor'da Cengiz Umut Meraş, Burak Asan Yusuf Emre Gültekin Melih Okutan gibi genç oyuncularımızı oynatıyoruz. Bu oyuncular gelecekte Türk futbolunun önemli isimler olacaklar. Yeni alt yapı projemiz ile birlikte bu sayıyı daha da çoğaltarak Boluspor'un geleceğini sağlam temeller üzerine oturtmak istiyoruz" dedi.      

 

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.