BAŞKAN KONGRE SONRASI "EN DETAYLI" AÇIKLAMAYI YAPTI

06/06/2016
06
HAZ
2016

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, özel açıklamalarda bulundu. Çarıkçı, kongrede yaşananlardan, teknik direktör konusuna, kırmızı beyazlıların yeni sezonda hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Çarıkçı; “Şu an 3 adet yabancı oyuncumuz var. Bunların 2 tanesi ile yolları ayırabiliriz. 5 yabancı kontenjanımızı da kullanmak istiyorum.” dedi.

Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti: “28 Mayıs’ta kongremizi yaptık. Daha sonra programımda olan bir Almanya ziyaretim oldu. 5 gün sonra Bolu’ya geldim ve sonrasında Yönetim Kurulu ile bir toplantı yaptık. Tanışma amaçlı yapılan bir toplantıydı. Bu hafta içerisinde de görev dağılımı yapacağız. Bunun içinde yarın itibari ile Boluspor’da görev yapmak isteyen idareciler ile görüşeceğim. Perşembe en geç, Cuma günü ise görev dağılımımız gerçekleşmiş olacak. Görev dağılımının ardından belirlenen transfer komitesi ise 10 gün içerisinde yeni sezonda çalışacağımız hoca ile ilgili gerekli çalışmaları bitirir ve hocamızı da belirlemiş oluruz.”
 
“PERŞEMBE EN GEÇ CUMA TRANSFER KOMİTEMİZ BELLİ OLDUĞUNDA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAYACAK”

Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı belli olmadan hoca arayışlarına başlamanın yanlış olduğunu dile getiren Çarıkçı şöyle devam etti: “Spor basınımız da, Ulusal basında Boluspor ile 5 – 6 futbolcunun ismini birlikte anılıyor. Bu kişilerden beni arayanlarda var ama transfer komitesi kurmadan benim bir hoca yada futbolcu ile görüşmem doğru değil. Ben şu ana kadar herhangi bir hocayla konuşmadım. Perşembe en geç Cuma transfer komitemiz belli olduğunda çalışmalarımız başlayacak. Hedefimiz nedir, hangi hoca faydalı olur, hangi hoca alt yapıya yararlı olabilir düşünceleri ile bir arayışa gireceğiz. Tabi ki alt yapı takımlarımızın başarısı da bizim için önemli bunu da göz önünde tutacağız.”
 
“5 YABANCI KONTENJANIMIZI DA KULLANMAK İSTİYORUM” 

10–12 dış transferle yeni sezona giriş yapmayı istediklerini dile getiren Çarıkçı şunları dile getirdi: “Geçmiş yıllardaki en büyük hedefim bu sosyal tesisleri Boluspor’a kazandırmaktı 2004’de başlayan tesisler 2011’de bitti. Tabi bana nasip olmadı %95’i bitmişti, şuan nasip oldu. Tek amacım şuydu, eski tesisleri alt yapıya aktarmaktı ki bunu da başardım. Şu an o tesiste 60 tane kardeşimiz faydalanıyor. Önceden biz bu kardeşlerimizi evlerde yatırıyorduk, yurtlarda yatırırdık. Şu andaki niyetim ve düşüncem iskelet kadroyu kurup geri kalan futbolcularımızı alt yapıdan çıkarmak istiyorum. 5 futbolcu değil de 10 – 12 transferle bitirmek istiyorum. Şuan mevcut kadrodan kalacak oyuncu sayısı çok fazla değil aynı şekilde yabancı oyuncu transferimizi de iyi kullanmamız lazım. Şu an 3 adet yabancı oyuncumuz var. Bunların 2 tanesi ile yolları ayırabiliriz. 5 yabancı kontenjanımızı da kullanmak istiyorum.”
 
“A TAKIMIN LOJMANININ YAN TARAFINDA OLAN BOŞ ALANDA SAHA YAPILABİLİNİR”

Kulübe yakın bir zamanda bir saha daha kazandırmak istediklerini sözlerine ekleyen Çarıkçı şöyle konuştu: “Öncelikle alt yapı takımımızın idman yapacağı sahamız yok. Şu anda ilk kulübe geldiğim zaman Cahit hocamız bu girişteki antrenman sahası yapılır diye bir teklif sundu. Bende bu konuyla ilgili talimat verdim ve A takımın lojmanının yan tarafında olan boş alanda saha yapılabilinir. Bu konuyla ilgili Almanya’da Sayın Belediye Başk

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.