BAŞKAN ÇARIKCI'DAN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

02/02/2017
02
ŞUB
2017

Boluspor yönetim kurulu, teknik heyetimiz, futbolcuları ve Bolu basını, Termal Otel'de gerçekleştirilen 'birlik-beraberlik' yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemekte konuşan başkan Necip Çarıkcı

İşte başkan Necip Çarıkcı'nın yemekte yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basına yaptığı o açıklama; 

 "Öncelikle bizi burada misafir eden Eski Kulüp Başkanımız Mehmet İnceayan Başkanıma ve Yönetim Kurulu üyemiz Özay kardeşime teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizleri bu akşam burada buluşturdular. Sezona iyi başladık. 10 maç iyi gittik fakat sonra sakalıklar, cezalılar oldu. İkinci devre aramıza 8 futbolcu kardeşimiz katıldı. Bütün niyetimiz, arzumuz bu takımın şampiyon olması. Sezon başında hedeflerimiz farklıydı. Ama takımımızın almış olduğu puanlar bizi bu heyecana itti. Bazen futbolda şans faktörü gerekiyor. 6-7 maçtır istediğimiz sonuçları alamadık. Ama Yönetim Kurulu olarak güvenimizin tam olduğunu bilmenizi isteriz. Her şeye baştan başlayacağız. Lige verilen arada takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. Bu ligde Boluspor'un gücünü herkese göstereceksiniz. Bundan hiç endişemiz yok. Yönetim olarak biz Fuat Çapa ve ekibine güveniyoruz. Bütün hedeflerimiz, hesaplarımız 2 ve 3 yıllık plan yapmıştık. Ama gördük ki bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Şuan bizim takımımızda da bu güç ve inanç var. Bu yüzden şampiyon olduğumuz zaman bütün futbolcularımız, teknik heyetimiz ve Bolu şehri şampiyon olacak. En başta ben inanıyorum. Sizlerin de inanmasını istiyorum. İnanmasak bu transferleri yapmazdık. Bütün niyetimiz takımımızı hedefe götürmek. Boluspor taraftarı ve basını da buna layık. Bolu futbol şehri. 25 yıldan bu yana beklenen bir arzu ve istek var. Her şeyimiz hazır. Stadımız, tesislerimiz, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız olarak bu lige hazırız. Mersin İdmanyurdu maçı bizim başlangıcımız olacak. İnşallah Mersin İdmanyurdu maçı ile beraber takımımız seri galibiyetlere başlayacak. Ben artık Boluspor'u şampiyon yapmadan gitmeyeceğim. İnşallah bu şampiyonluğu hepimiz istiyoruz. Ben bu takıma güveniyorum. Bu sezon biz bu ligde şampiyon olacağız. Bizleri bu akşam misafir eden Özay kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum."

Başkan Yardımcısı Osman Gürsoy "Konuşma sırasının bizde değil, futbolcu kardeşlerimizde olduğunu düşünüyorum. Artık onların konuşma zamanı. Uzun yıllardır yöneticilik yapıyoruz. Devre arası transferlerimiz hiç bu kadar çok olmamıştı. Kalite olarak takımımızın kalitesini çok yükselttik. Ben başarının geleceğine inanıyorum. Biz inandıktan sonra, sizler zaten inanacaksınız. Bu yönetim kurulu, bu şehir, bu basın, bu taraftar hepsi sizin arkanızda. Allah yardımcınız olsun." dedi.

Genel Koordinatör Metin Kumaş ise  "Futbolda iniş çıkış olabilir. Yeniliriz, farklıda kazanabiliriz. Ama önemli olan inanmak. Sahaya bunu yansıtmak çok önemli. Bu sadece futbolda değil, ticaret hayatında da böyle. İstemek çok önemli. Bunun için mücadele etmek çok önemli. Sizler yüreğinizi koyup yenilirseniz biz her zaman sizin yanınızdayız. Sizlerin bu görüşte olduğunuza inanıyorum. İnşallah Mersin İdmanyurdu maçıyla bu çıkışı yakalarız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyoruz." dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.