BAŞKAN ÇARIKCI VE HAKAN ARSLAN NOKTAYI KOYDU

08/08/2016
08
AĞU
2016

Boluspor Hakan Arslan ile yeniden anlaşırken tecrübeli oyuncunun kırmızı beyazlı takımdan o dönem ayrılırken yaşanan sorunlara başkan Çarıkcı ve Hakan noktayı koydu.  

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor son olarak daha önce Boluspor formasını giymiş olan tecrübeli sol bek Hakan Arslan ile anlaşarak iki yıllık sözleşme imzalamıştı.  Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, son olarak 2011-2014 yılları arasında kırmızı beyazlı formayı giyen ve o dönem Çarıkcı'nın Boluspor'a kazandırdığı Hakan Arslan ile transferi ile ilgili sıkıntılar hakkında açıklamalarda bulundu. Savaş Abak döneminde Boluspor'dan ayrılarak Şanlıurfaspor'a giden Hakan Arslan'a dönemin başkanı Savaş Abak'ın ödediğini söylediği 425 Bin TL'lik teminat miktarının, Hakan Arslan'ın avukatı tarafından bir iki gün içinde bir kısmının geri gönderildiğini daha sonra kalan miktarı da futbolcunun kendisinin ödediğini açıkladı.

Hakan Arslan "Elimde dekontlar var"

Tecrübeli futbolcu da "Elimde ödemelere ait dekontlar var. Bu olay kamuoyuna yansıtıldığı gibi değil.  Boluspor'dan haksız bir kazanç elde etmedim. Bu böyle bilinsin" dedi.

Haber: Harun Ceyhan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.