Başkan Çarıkcı maçın ardından konuştu

18/03/2012
18
MAR
2012

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Erciyesspor maçı sonrasında Şampiyon Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Çarıkçı 2 gol atarak takımı ipten alan Aydın Çetin için “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Herşeyi Mayıs'ta konuşacağım. Ama bu gün alınan 3 puan sonrasında herkesten destek bekliyoruz” dedi.
 

7 haftadır puan alamayan bir takımın sahada verdiği mücadelenin anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Necip Çarıkçı, “Futbol olarak çok iyi oynamadık. Ancak oyuncularımızın verdiği mücadele ve kazanma hırsı alkışlanmaya değerdi. Üzerimizde büyük bir baskı vardı. Bu galibiyet bu baskıyı da ortadan kaldıracaktır. Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde herkesin bize destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu. 
 

KİMİN GOL ATTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL”
 

Yaptığı açıklamalarda sürekli olarak Aydın Çetin'e kefil olduğunu ifade eden ve eleştiri oklarının hedefinde olan Çarıkçı, 'Aydın Çetin takımı attığı 2 golle ipten aldı. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz' sorusuna, “Bu konuda konuşmak istemiyorum. Herşeyi Mayıs'ta anlatacağım. Biz şu anda takım olarak kenetlenerek ilk altıya kalmak istiyoruz. O gol atmış veya bu gol atmış çok önemli değil. Önemli olan takımımızın kazanması” yanıtını verdi.

www.bolusampiyon.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.