BAŞKAN ÇARIKCI MAÇI VE ÖNCESİNİ DEĞERLENDİRDİ

19/03/2017
19
MAR
2017

TFF 1.Ligin 25.haftasında sahasında Giresunspor’u konuk eden Boluspor sahadan 4-1 galip ayrılırken, Başkan Necip Çarıkçı maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Çarıkçı forvetsiz oynadıklarına dikkat çekerken, “Forvetsiz oynamamıza rağmen 4 gol atabiliyor muşuz” dedi
 
TFF 1.Ligin 25.haftasında sahasında Giresunspor’u farklı mağlup eden Boluspor’da Başkan Necip Çarıkçı maç sonunda açıklamalarda bulundu. Çarıkçı “Özellikle taraftara teşekkür ediyoruz. Boluspor’un bu zor günlerinde cumartesi günü olmasına rağmen geldiler ve yalnız bırakmadılar. Bugün forvetsiz oynadık ama demek ki forvetsiz oynamamıza rağmen gol atabiliyormuşuz. İki haftadan beri hem Eskişehir hem de Denizlispor maçında oynanan futbol sonrasında bu beklenti vardı. Moral motivasyona ihtiyacımız vardı ve bugünkü sonuçta bizi ümitlendirdi. Andre Santos’ta bugün yıldızlaşarak maça damgasını vurdu. Giresunspor maçı kırılma noktasıydı bunu da aldık moralde bulduk. İnşallah taraftarla beraber ilk 6’yı zorlayacağız” dedi.
“10 Bin TL Prim Verdim”
 
Bu maç için ekstra prim verdim. Para konusunda biraz cimriyiz ama bu maç için 5 Bin TL’nin üstüne 5 Bin TL daha ekledik. Takımla toplantı yaptık. Takımımız iyi mücadele etti, futbolcularda inanmış bir hava vardı. Yani maç öncesinde prim verirken bile sevinemediler çünkü maça konsantre olmuş durumdalardı.  Şansa da ihtiyacımız vardı, bugünde şansımız yaver gitti ve inşallah Boluspor bugünden sonra Boluspor daha iyi olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.