BAŞKAN ALEMDAR'DAN SPOR SEVERLERE ÇAĞRI

12/11/2018
12
KAS
2018

 Bolu Belediyespor kulübü başkanı ve voleybol şube sorumlusu Engin Alemdar hafta sonu oynanacak olan Bolu Belediyespor PTTSpor maçına tüm sporseverleri davet etti. Alemdar ayrıca basketbol takımının ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılmasının çok değerli olduğunu belirtti.  

 

Bolu Belediye Spor Voleybol takımı 18 Kasım Pazar günü ligde namağlup yoluna devam eden PTT Spor'u 17 Temmuz Spor Salonunda konuk edecek. Kulüp ve Voleybol Şube Başkanı Engin Alemdar ‘’Hafta sonu aldığımız galibiyet final grubuna kalma mücadelesinde etkili sonuçlar doğurabilecek bir galibiyetti. Öncelikle bu sonuç için hem sporcularımızı hem de teknik ekibimizi kutluyorum. 18 Kasım'da konuk edeceğimiz PTT Spor şuan namağlup grup birincisi. Bu maçtan alacağımız galibiyet 3. Sırada bulunan Kadın Voleybol takımımız için büyük önem taşıyor. Bu kritik maçta bolu halkımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.’’ dedi.

 

"BASKETÇİLER DEĞERLİ BİR GALİYETLE SEZONA BAŞLADI"

 

Başkan Alemdar hafta sonu başlayan Basketbol liginde genç ve dinamik kadrosu bulunan Basketbol takımının galibiyetini değerlendirdi ve sezonun ilk maçının deplasman olmasının ve kazanılmasının değerli olduğunu vurgulayarak bundan sonraki maçlar içinde takıma başarılar diledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.