BAŞKAN ABDULLAH ABAT KAYBOLDU

25/08/2020
25
AĞU
2020

Boluspor'un 08 Ağustos'ta yaptığı kongre sonrası göreve gelen başkan Abdullah Abat resmen kayboldu. Akıllarda kalan son fotoğraf ise bu oldu.

O günden bu yana ortalıkta pek görünmeyen Abat yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken, transfer edilen futbolcularda objektiflere geçmediği dikkatlerden kaçmadı. Genel de transfer komitesinin poz verdiği 'Boluspor bayrağı' önüne en son kongrede çıkan başkanın fazla demeç vermemesi de yine spor kamuoyunun dikkatini çekiyor.

KURUMSALLIK KONUSU ONUN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Önümüzdeki günlerde Spor14 TV'de "Sporun Merkezi" programına konuk olarak katılacak ve önemli  açıklamlar yapacak başkan Abat'ın yoğun bir program dahilinde çalıştığı, transferlerin bitmesi ile rahat bir nefes alacağı belirtildi. Koltukta 3 haftasını geçiren Boluspor başkanı Abdullah Abat'ın altını önemle çizdiği kurumsallık adınada kulüp içinde önemli aşamalar kaydettiği de öğrenildi.  

Bu süreçte evinden ve işinden de uzak kalan başkan Abat'ın yeni dönemde Boluspor'un ayakları üstünde durabilecek bir kulüp olması için projelerini hazırladığı da gelen bilgiler arasında..  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.