Başkan Abat son deplasman öncesi oyuncularına ne dedi?

02/05/2013
02
MAY
2013

Boluspor dün öğleden sonra tesislerden hareket ederek Karayoluyla Ankara’ya oradan da hava yoluyla Trabzon’a gitti. Kafileyi tesislerden uğurlayan Başkan Abdullah Abat, takım otobüsüne binerek kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir konuşma yaptı.

Boluspor ligin 33.haftasında deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını dün sabah tesislerde yaptığı çalışmayla tamamladı. Kırmızı-beyazlı kafile öğleden sonra Karayoluyla Ankara’ya oradan da hava yoluyla Trabzon’a uçtu. Kafileyi tesislerden Başkan Abdullah Abat, birçok yönetici ve tesis çalışanları uğurladı. Zorlu ve kritik maç öncesi tesislerde takım otobüsü hareket etmeden önce takım otobüsüne binen Başkan Abdullah Abat kırmızı-beyazlı oyunculara başarılar dilerken “Her şeyin farkında olduğunuzu biliyorum. 1461 Trabzonspor maçında Boluspor camiasına ve Boluspor armasına yakışır bir mücadele ortaya koyacağınızdan en ufak bir şüphem yok. Sizlere bu zorlu ve kritik maçta başarılar diliyorum. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

3 PUANLA DÖNECEĞİZ

Kırmızı-beyazlı oyuncular adına konuşma yapan takım kaptanı Ali Güzeldal ise “Başkanım sen içini rahat tut. Bizler elimizden geleni yapacağız. Bundan da en ufak bir şüpheniz olmasın. Bizler takım olarak kenetlendik. Trabzon’dan 3 puanla döneceğiz” dediği öğrenildi.   

Kaynak: Bolu Olay Gazetesi  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.