Basına ve camiaya teşekkür etti

19/02/2014
19
ŞUB
2014

Boluspor teknik direktörü Yılmaz Özen, 1-0 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Belki bizi dualar bu aşamaya getirdi. Burada bütün her şeyin mimarı oyuncularımızdır ve sizlerin verdiği destektir” dedi.  

Bucaspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan Boluspor, teknik direktörü Yılmaz Özen maç sonrası yaptığı açıklamada, 3 günlük süreçte kendilerine destek olan herkse teşekkür etti. Özen 1-0 kazandıkları Bucaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Uzun zamandır istediğini alamayan bir grup. Ama ben 3 gün boyunca oyuncularımın kaliteleriyle ilgili hiçbir sıkıntının olmadığını biliyordum. İçlerinde çok beraber olduğum oyuncularımda vardı. Sonradan tanıştığımız oyuncularda vardı. Burada öncelikle bana ve ekibe çok saygılı davranan bize güvendiklerini belirten ve bize sahadaki mücadeleleriyle 3 puan kazandıran oynayan oynamayan tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi biz 1 maçlığına geldik. Bundan sonraki maç periyotunda oyuncularıma ve kulübümüze başarılar diliyorum.

"BASININ DESTEĞİNİ UNUTAMAM"

Ayrıca sizlerin verdiği destekten dolayı ve Bolu halkının desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Belki bizi dualar bu aşamaya getirdi. Burada bütün her şeyin mimarı oyuncularımızdır ve sizlerin verdiği destektir. Basının desteğini unutamam” dedi. 

"HELALLİK İSTEDİM"

Karşılaşma sonrası soyunma odasında oyuncularından helallik istediği belirten Özen “Maçtan sonra oyuncularıma teşekkür ettim. Bir yanlışımız olduğuysa, çünkü kadroyu ben yaptım. Belki hakta yemiş olabilirim diye düşündüm ve tüm oyuncularımdan helallik istedim. Sadece bunu söyledim ve başarılarının devamını diledim” ifadelerini kullandı. 

"BUNDAN SONRAKİ AŞAMADA YOKUM"

Hafta sonu oynanacak olan Ankaraspor maçında takımın başında olmayacağı ifade eden Yılmaz Özen “Ben göreve 1 maçlık geldim. Artık yokum. Benim alt yapıda çok güzel bir grubum var. Onlarda bir yarışmanın içinde. O yarışmanın içerisinde onlarla beraber olmak istiyorum. Orası da önemli benim için. Bu oyuncularıma da belirttim. Bundan sonraki aşamada yokum. Gelen hocaya ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.