BAŞARILILAR DEĞİL "BAŞARIYA AÇ" TERCİHİ

25/02/2023
25
ŞUB
2023

Spor Toto 1. ligde Boluspor tüm zorluklara rağmen 22 maçta 34 puana ulaşırken, oynanan 22 maçta ortaya konulan futbol camiayı memnun etmemişti. Mevcut Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın Boluspor ile sözleşmesi devam ederken Bucaspor ile anlaşması sonrası ekibimiz 15 sezondur yer aldığı 1 ligde belki de ilk kez başarılı değil "Başarıya aç" bir hoca ile yola devam edecek.

1977 doğumlu genç bir teknik adam ile yola devam kararı veren Boluspor, 2007-2008 sezondan bu yana ilk kez "Başarıya aç" bir hoca ile devam etme kararı aldı. 15-16 yıldır yer aldığı 1. ligde tam 30 hoca ile çalışırken neredeyse Türkiye'de çalışmadığı hoca kalmadı. Sezon başında camianın hem beyfendiliği hem de tribünlerin çok sevdiği Sait Karafırtınalar ile yeniden anlaşan kırmızı beyazlılar 22 maçta 34 puana ulaşsa da bugüne kadar oynanan futbol ve mücadele istenilen seviye de değildi. Her şeye rağmen Pendikspor mağlubiyeti sonrası halen hocanın yanında olan yönetim Karafırtınalar'ın Bucaspor ile anlaşarak Boluspor yönetimine "Enerjisinin olmadığı, takıma katkı veremeyeceğini" söyleyerek ayrılmak istemesi sonrası kırmızı beyazlı yönetim "Başarıya aç" genç, idealist ve hedefi olan bir ismi takımın başına getirdi. 

KİMİ UZUN SÖZLEŞME, KİMİ TAZMİNAT DERDİNDEYDİ

Sait hocanın ayrılık haberinin ardından menejerler aracılığı ile Boluspor transfer komitesine telefonlar yağarken, kırmızı beyazlılar bu isimler arasında en doğru kararı vererek, genç, hedefleri olan Muzaffer Bilazer ile anlaştı. Bir çok teknik adamla görüşen Boluspor yönetimi bu isimlerin uzun vadede sözleşme teklif isteği, kontratlarına fesh şartları ve tazminat maddelerine pirim vermeyen ekibimiz ince eleyip sık dokuyarak Boluspor2unda geleceğini düşünerek bilazer'de karar kıldı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.