BAŞARILI HOCA İMZALADI

02/06/2022
02
HAZ
2022

Bolu Amatör liginin güçlü ekiplerinden V Orman Resort Taşkestispor, yeni sezon için 2019 yılında Göynükspor'u şampiyon yaparak, Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkaran başarılı teknik direktör Hacı Kürklü'yü takımın başına getirdi.

Bolu Amatör Liginde geçen sene grubunu lider tamamlayıp play off’lara kalarak adından söz ettiren V Orman Resort Taşkestispor, bu sezon şampiyon olmak için transfer çalışmalarına erkenden başladı. V Orman Resort Taşkestispor, uzun yıllar Bolu'da profesyonel ve amatör olarak futbol oynayan, 2019 yılında da Göynükspor'u Bolu Amatör liginde şampiyon yaparak, BAL'a çıkaran başarılı teknik direktör Hacı Kürklü'yü ile anlaştı.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

İmza törenin de takımının bu sezonki hedeflerini açıklayan Başkan İbrahim Atlı; " Taşkestispor olarak her zaman hedefimiz Bolu Amatör Liginde şampiyon olmaktır. Geçen yılda grup aşamalarını lider tamamlayarak play off grubuna kalmayı başardık ve şampiyon olmak için gerekli hamlelerin yapmaya çalıştık. Ama başarılı olamadık. Bu yıl ki hedefimiz de yine tabi ki şampiyon olmak ve Bolu'yu Bölgesel Amatör Liginde başarıyla temsil etmek. Bu doğrultu da çalışmalarımıza geçen yıl olduğu gibi bu yılda erkenden başladık. İlk olarak Bolu sporuna hem futbolculuğuyla hem de teknik direktörlük kariyeriyle büyük katkıları olan ve 2019 yılında yılın teknik direktörü seçilen Hacı Kürklü hocamızı takımımızın başına getirerek yaptık. Biz yönetim olarak bu işi çok önem veriyoruz. İnşallah bu sene hocamızla birlikte Taşkestispor’umuzu BAL'a çıkartarak adını Tüm Türkiye'ye duyuracağız" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ"

2019 yılında Göynükspor'u Bolu Amatör'de şampiyon yaparak adından söz ettiren ve yılın teknik direktörü seçilen başarılı hoca Hacı Kürklü ise yeni takımı ve yeni sezon ile ilgili şunları söyledi; " Öncelikle Başkanımız İbrahim Atlı ve yönetimine beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Taşkestispor geçen yıl takip ettiğim kulüplerin başında geliyordu. Gerçekten başarıya aç, şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp. Bana da yeni bir heyecan ve yeni şampiyonluklar lazım. Bunu da bu kulüpte görüyorum. Taşkestispor, yönetimiyle, futbolcularıyla iyi bir takım. İnşallah bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde taraftarımızında desteğiyle inşallah bu sezon Taşkestisporumuzu şampiyon yapmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi yapacağız" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.